You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > От къде идват бебетата? (Отговорът ще получите в най-забавното Видео)

От къде идват бебетата? (Отговорът ще получите в най-забавното Видео)

В света на облачните създания всичко е съвършено, освен… Гас

Най-сладкото видео в мрежата е може би именно този откъс от „Почти облачно“ /Partly Cloudy/, което ни въвежда в един неповторим и вълшебен свят.

Всяко дете знае, че щъркелът доставя бебетата, но досега никога не е било ясно къде точно се правят те. Тайната е разбулена!
Partly-Cloudy-HD-Wallpapers-2 (Medium)
Съществата, които извайват бебетата се намират там горе в стратосферата, изглеждат много симпатично и вършат задълженията си за секунди. Щъркелите чакат послушно пред тях и бързат да вземат вързопчето, за да се отправят към адреса за доставка.
Partly-Cloudy-HD-Wallpapers-4 (Medium)
Облачните хора им вдъхват живот и се радват на създаденото от тях, но разбира се, и тук има несигурни и сиви облаци, които само „опасни“ бебета раждат. Гас е един от тях, а щъркелът Пек му е свикнал на крокодилите, таралежите и рогатите животни, които му връчва. Колкото и да е нормално всичко това обаче, птицата не издържа на рисковете, перата й са опадали, а тялото й е изнемощяло. Пек трудно се справя със задачката си, а Гас осъзнава, че е доста по-различен от всички пухкави и бели облачета наоколо.

Partly Cloudy отговаря на въпроса "От къде идват бебетата?"
Partly Cloudy отговаря на въпроса „От къде идват бебетата?“

В следващия момент той подозира, че ще остане сам и няма да има кой да разнася поколението му, тъй като засича Пек на съседен облак. Но краят тепърва предстои и той не е толкова „тъмен“, колкото са мислите на Гас…

Явно огненият му темперамент все пак е оценен и се е настанил трайно в сърцето на приятеля му. Видеото, което woman-onthe-top.net публикува, ще ви разкаже останалото.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!