You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > От Кейт Мидълтън до принцеса Катрин (Животът на бъдещата кралица в снимки)

От Кейт Мидълтън до принцеса Катрин (Животът на бъдещата кралица в снимки)

Кейт Мидълтън не е съвсем Пепеляшка, но историята й развълнува милиони момичета

Кейт Мидълтън днес е втората най-важна дама във Великобритания. Всички се прекланят пред действащата кралица, но светът видимо е в нозете на приемницата й.

Историята й не може да мине като съвременна приказка за Пепеляшка. Семейството й е доста заможно, но парите им далеч не са „стари”. Докато предците на Уилям са управлявали империя, нейните преди две поколения са работили в мина.

Предприемчивият й баща обаче прави така, че децата му да получат качествено образование. Точно това прокарва пътят им към Висшето общество. Преди да станат Първи сред равни обаче са семейство Мидилтън са страхотно семейство с три деца.
kate midelton 2
Малката Кейт е очарователно бебе, сладко момиче и популярна сред връстниците си в училище.
kate midelton 3


Като тийнейджърка не се различава много от останалите, а на поданиците отдавна е ясно кой е преварил принц Уилям.

Времената обаче се менят и никой няма очаквания за непорочност. Историците дори си имат любима история – бъдещият крал се влюбва в „просто приятелка”-та си, когато я вижда на студентско ревю в прозрачен тоалет.
kate midelton 10
След това се превръщат в симпатична двойка млади, които се обичат, понякога се карат и дори преживяват една-две раздели. Любовта им обаче издържа на изпитанията на времето.


„Чакащата Кейт” е представена официално на Кралицата, специалисти по протокола я превръщат в безупречна дама и тя получава…Пръстенът на Даяна.
kate midelton 17
kate midelton 13
Сватбата на десетилетието е отразена по цял свят, налива милиарди в икономиката и всички очакват трепетно Голямата вест. Младоженците изчакват Кралицата да отбележи впечатляващ юбилей на трона и още на следващата година представя на всички малкият принц Джордж.
kate midelton 18
kate midelton 20
kate midelton 21

Милото бебе вече има съдбата на мама и тате – то е модна икона, пример за подражание и има социални ангажименти. Дечица от малко селце са писали до младите родители с молба да помогнат да не затворят селското им училище. Принц Джордж е записан там и Министерството остава с вързани ръце!
kate midelton 22
За да не израсне самотен малкият принц, мама и татко бързо му подариха сестричка. Дядо Чарлз е най-щастлив – най-после има момиче, което е кръстено на него при това!
kate midelton 23
Както изглежда Кейт Мидълтън ще сбъдне лесно мечтата на покойната й свекърва – да бъде Кралица на сърцата и дори обичана в Двореца.
kate midelton 24

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!