You are here
Home > Здраве и красота > Отървете се от пърхота завинаги с природни средства

Отървете се от пърхота завинаги с природни средства

Освободете се от пърхота без усилие, само с една съставка

Пърхот. Едно от най-неприятните неща, които могат да ви се случат, а изчистването му се оказва проблем с гигантски размери. Всеки втори човек има пърхот, а отстраняването му е битка, която някои водят до живот.

В действителност обаче пърхота не е болест, а козметичен проблем, който може да бъде решен и с естествени средства. Ще се изненадате, но има едно лесно решение, което се намира във всеки дом и почти във всеки магазин, и което помага за отстраняване на проблема, трайно при това.

Без да се налага да купувате скъпи шампоани и препарати за коса, които са с относително малотраен ефект.

А именно — разтвор от лимонов сок.

Разкарайте пърхота с природни средства
Разкарайте пърхота завинаги с природни средства

Сипете в корените на косата си две супени лъжици лимонов сок и масажирайте кожата на главата, като оставите сокът малко да престои — 5 — 7 минути. След това измийте косата със смес от вода и лимонов сок. В чаша с 200 мл вода добавете една супена лъжица лимонов сок и с тази смес измийте косата. Ако имате дълга коса, увеличете количеството вода и лимонов сок в подходящ мащаб. Процедурата може да се повтаря 3 — 4 пъти седмично, като я повтаряте, докато не изчезне пърхота. Лимонът почиства кожата на главата, действа антисептично, а косата ви ще мирише хубаво. А най-хубавото е, че пърхота ще изчезне по природен път.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!