You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Алекс спасява баща си, Галя и Виолета в игра на нерви заради детето

„Откраднат живот“: Алекс спасява баща си, Галя и Виолета в игра на нерви заради детето

В „Откраднат живот“ Алекс спасява баща си, а Галя и Виолета играят на котка и мишка

В новите епизоди на „Откраднат живот“ д-р Василев спасява баща си от затвора, но самият той е в трудно положение. Признанията му пред Биляна, че е подменен при раждането си и то от собствения си баща, разтърсва брака им.

Двамата се опитват да се справят с новата ситуация, но неочаквано са изправени пред втора криза — Виолета е отвлякла сина на д-р Стилянова и доцент Захариев.

Галя толкова се панира от случилото се, че проявява непростима жестокост към млада майка в трудно положение. Междувременно Виолета продължава да тероризира нея и Петър по телефона.

Откраднат живот : Възмездието
Откраднат живот : Възмездието

В тази толкова объркана ситуация професор Генадиев отчаяно се опитва да се помири със синовете си. Но и двамата го отблъскват неспособни да му простят случилото се.

Откритието на Калин, че професор Генадиев не е негов баща, го разтърсва из основи. Въпреки това той се бори, за да отблъсне човека, който го е отгледал, тъй като му е трудно да прости. Междувременно майката на Наталия преживява свой собствен катарзис — изправена е пред ужаса да гледа как детето й умира. Ще успее ли Наталия да спаси сестра си. Или нова и неочаквана изненада ще й попречи да помогне на най-близкия си човек.

Тази седмица предстои да видим и появата на един нов герой — млада лекарка, чиято роля се играе от Луиза Григорова. Актрисата влиза в ролята на хирург и й предстои да стане част от объркания свят на лекарите в „Откраднат живот“. Къде е нейното място и как ще промени тя съдбите на останалите герои? Ще успеят ли Калин и Александър да простят на баща си?

Кой ще помогне на Галя и Петър да спасят живота на детето си от Виолета Захариева? Предстои да видим всичко това тази седмица в „Откраднат живот“.

Видео с първия епизод на сериала може да видите ТУК: http://play.novatv.bg/programi/otkradnat-zhivot/816109?autostart=true

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!