You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Биляна и Алек на път да загубят детето си

Откраднат живот: Биляна и Алек на път да загубят детето си

В Откраднат живот любимите герои преживяват нови изпитания

Нови трудности и предизвикателства ще трябва да преодоляват героите от Откраднат живот. Биляна и Алек ще се борят за живота на бебето си, а Виолета за кариерата си.

Разкъсвана между майчинството и кариерата си, Биляна ще бъде принудена да вземе трудно решение. Дали Алек ще я подкрепи, или така желаното бебе ще се превърне в изгубена мечта за тях двамата?

Виолета Захариева прави отчаяни опити, за да възстанови позициите си и да запази поста си в лабораторията. От друга страна, Петър я съсипва и с последните компромати, които има. Неочакваната намеса на общинския съветник Антонов променя нещата. И носи големи изненади за всички в болницата.

Д-р Мазов окончателно се разделя с д-р Хинова, а в желанието си да остане в клиниката, тя се опитва да разбере колко е дълбока връзката между професор Генадиев и д-р Кръстева. Неочакваният флирт, в който се впуска обаче, води до изненадващи последствия за самата нея.

Наталия продължава да среща майка си из коридорите на болницата, а сестра й, й разкрива животозастрашаваща тайна. Ще успее ли пиарката да възстанови връзката си със семейството си, или травмите от миналото ще продължат да я задушават? Предстои да разберем.

Калин също ще се изправи пред нови трудни моменти в Откраднат живот. Освен, че ще направи опит да спаси приятелката си от демоните, които се крият в миналото й, той няма да се откаже да се бори и за своето бъдеще. Опитвайки се да подреди разбитите парчета на живота си, малко по-малко ще започне да разбулва тайните на своя живот.

Откраднат живот: Биляна и Алек се борят за детето си
Откраднат живот: Биляна и Алек се борят за детето си

От друга страна, преследването на една отровна змия, която заплашва живота и здравето на пациентите в клиниката, ще се окаже доста сериозен стимул за разкриване на някои неизвестни досега тайни. Какво ще открие Калин? Как ще се променят отношенията между Виолета и Петър? И ще успее ли Биляна да запази живота на бебето си? Предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!