You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Биляна и Александър напускат болницата, идват нови герои

„Откраднат живот“: Биляна и Александър напускат болницата, идват нови герои

Неочаквани срещи с нови лица предстоят в следващите епизоди на „Откраднат живот“.

След като Биляна и Александър напускат болницата, на тяхно място идват Луиза Григорова и Наум Шопов. Героите им освен да спасяват човешки животи, се изправят и срещу куп предизвикателства в личен план.

Ново начало в "Откраднат живот"
Ново начало в „Откраднат живот“

За любителите на киното ще издадем, че Наум Шопов е истински лекар и е внук на актьора Наум Шопов. В тези епизоди предстои да видим как героят му д-р Борис Тасев  и младата лекарка д-р Вяра Добрева/Луиза Григорова/, правят първите си стъпки към операционната на МБАЛ „Св.Кирил”.

Младите лекари трябва да докажат не само на себе си, но и един на друг, че имат необходимите знания и умения да лекуват. И че реакциите им са достатъчно бързи в тежките медицински казуси.

Зрителите ще се наслаждават и на забавно съревнование между двамата герои. А  искрите, които прехвърчат между тях ще се преплетат с професионалното съревнование, което водят . Младите специалисти предизвикват и един от първите професионални сблъсъци между водещите специалисти в хирургията –д-р Романова и д-р Калин Генадиев.

Вяра и Борис ще се лутат между също така между приятелството и любовта, и ще изживеят много куриозни моменти и любовни триъгълници.

За Виолета от друга страна, пътят към лечението се оказва много дълъг. Всичко се променя след срещата й с един пациент, по време на химиотерапия. Тази среща я кара да преосмисли целия си живот и целите, които е преследвала.

Борбата с рака става за нея мисия, а не само изпитание.

Трудни изпитания очакват и други герои от „Откраднат живот“ Съвместното бъдеще на Калин и Наталия  е под въпрос, причината е сблъсък помежду им. Евгения пък е много загрижена за професор Камбуров, а това води до изостряне на отношенията й с проф. Генадиев.

Какво още ще се случи в „Откраднат живот” ще видите тази вечер от 20 часа по NOVA.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!