You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Биляна и Александър се изправят срещу всички

Откраднат живот: Биляна и Александър се изправят срещу всички

В Откраднат живот Биляна и Александър се изправят пред всички, ще защитят ли любовта си

Откраднат живот продължава с разкритията на Биляна и Александър, че имат връзка. Младата жена намира смелост, за да каже на годеника си, че сватба няма да има. Как Калин ще посрещне новината за края на връзката им и ще й прости ли?

Откраднат живот - Биляна и Александър разкриват истината за връзката си пред всички
Откраднат живот – Биляна и Александър разкриват истината за връзката си пред всички

Доктор Василев пък ще се изправи пред най-тежкото предизвикателство. Да се бори за изгубеното доверие на добър приятел, след като му е отнел любимата жена. Двамата лекари ще имат изключително трудни взаимоотношения след разкритията.

Наталия е съкрушена от разкритията за връзката между доктор Василев и Биляна. Но освен това младата жена ще трябва да се справя и с тайна от миналото си. Шокът обаче е най-голям за Виолета Захариева–тя няма да спре да вини дъщеря си, че я е предала със своите действия.

Семейството на Калин също научава за развалената сватба, в новите епизоди на Откраднат живот. Как д-р Генадиев и съпругата му ще посрещнат новината и ще намерят ли сили да приемат случващото се със сина им.

Биляна и Александър ще получат подкрепа от баща й д-р Захариев, който все повече се влюбва в д-р Стилянова. Виолета пък осъзнава, че Галя не е поредното увлечение на съпруга й, което започва сериозно да я плаши.

На фона на тази напрегната обстановка, работата за младите лекари в болница „Свети Кирил“ става невъзможна. Изправени пред неодобрението и болката на хората, които са наранили, те започват да се питат дали са направили точния избор. Биляна започва да мисли за заминаване и промяна, Александър също. Дали случващото се с околните и болката от упреците, няма да ги накарат да се разколебаят в чувствата си един към друг?

Какво още ще се случи в новите епизоди на Откраднат живот? Предстои да научим съвсем скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!