You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Борис и Наталия се изправят пред миналото си

Откраднат живот: Борис и Наталия се изправят пред миналото си

Откраднат живот приключва с тайни от миналото и триумф на Виолета Захариева

Неочакваното изчезване на Богданов в Откраднат живот повдига много въпроси. В опит да изглади отношенията си с него, Виолета си урежда среща, но на нея се изправя пред годеницата му. След тежкия разговор, при който Виолета е заплашена, че ще изгуби всичко, което има, тя понася още един удар.

Мобилният й кабинет за безплатни гинекологични прегледи бива конфискуван, а проектът спрян. В отчаянието си тя търси помощ от други фигури в министерството, за да постигне целта си.

Калин и Наталия се женят, но сватбата се оказва не само най-щастливия, но и най-тъжния момент от живота им. Тайни от миналото на семействата отново изплуват и помрачат щастието на влюбената двойка.

Борис също се изправя пред своето минало. Мащехата му разкрива новина, която го събаря. Кой ще бъде до него в този труден момент — Вяра или Галя?

Откраднат живот
Откраднат живот

В същото време Галина и Петър са изправени на кръстопът. И всеки трябва да вземе решение за връзката си с другия. Какъв избор ще направи всеки от тях и дали нашите герои няма да се съберат отново? Предстои да видим в новите епизоди на Откраднат живот.

Личната драма на сестра Жекова също продължава. Събирането на Коко и баща му, далеч не е единственото изпитание, което тя преживява. Срещата с човек от нейното минало я разтърсва дълбоко. И поставя героинята пред кръстопът, какъвто не сме очаквали, че ще трябва да преживее.

В новите епизоди на Откраднат живот ще се срещнем и със стари познайници като Алекс и Биляна. Дали двамата ще върнат към ежедневието си в „Свети Кирил“ или ще се появят на сватбата на най-близките си хора само за кратко, предстои да видим. Финалът на сезона обаче обещава да е разтърсващ. И да постави пред зрителите и героите повече въпроси, отколкото отговори на досегашните загадки и мистерии.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!