You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Д-р Хинова губи шанса да има деца, Банков и Огнянова разкриват връзката си

Откраднат живот: Д-р Хинова губи шанса да има деца, Банков и Огнянова разкриват връзката си

След емоционалната среща с феновете на Откраднат живот в събота, тази седмица екипът ни е подготвил нови изненади

След емоционалната среща с феновете на Откраднат живот в събота, тази седмица ще видим любимите звезди в нови ситуации. Д-р Добрева изобличава д-р Огнянова, че има афера с Банков и дори я набеждава, че така си е осигурила парите за отделението. Ревността и ожесточението й вземат връх и в един момент ситуацията между двете ескалира.

Откраднат живот
Откраднат живот

Пътят към сърцето на доцент Банков се оказва труден и трънлив, но в крайна сметка красивата доктор Огнянова успява да го измине. Двамата обаче ще трябва да се справят с множество проблеми. Виолета Захариева използва случващото се, за да постигне личните си цели. От своя страна директорът изненадва всички с неочаквано решение за отношенията си с доктор Огнянова. Какво ще се случи, предстои да видим.

Виолета Захариева хвърля отново ръкавица към Галя. Виждайки, че отношенията между Стилянова и бившия й съпруг се обтягат, тя ги оставя сами да се справят с предизвикателствата. Ще издържи ли връзката на двойката, или амбицията и желанието да се докажат ще вземат връх?

Още два драматични сюжета ще се разгърнат в пълна сила тази седмица. Доктор Хинова не само губи бебето си, но заради последвалите усложнения шансът да стане отново майка й е отнет. Това повлиява сериозно върху връзката й с доцент Мазов. Самият той се затваря в себе си и двамата започват да се отдалечават.

Наталия отблъсква Калин и е твърдо решена да сложи край на брака им. Младият лекар обаче е готов да се бори и да даде всичко от себе си, за да си я върне обратно. Дали обаче ще е способен на най-голямата саможертва — да пусне нея и детето им да си отидат? И ще се намеси ли доктор Романова в тази патова ситуация, за да опита да сдобри влюбените.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!