You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Д-р Огнянова в нетипична роля, Калин се бори с ограниченията

„Откраднат живот“: Д-р Огнянова в нетипична роля, Калин се бори с ограниченията

В новите епизоди на „Откраднат живот“ героите са изправени пред нови изпитания

Най-голямото изпитание за Калин в новите епизоди на „Откраднат живот“, ще бъде да приеме последствията от операцията. Той се събужда от нея, но състоянието му остава критично. Бунтът на младия лекар срещу инвалидния стол и парализата му го превръщат във враг на самия себе си. Наталия не е в състояние да се справи с проблема, а инвалидния стол застава между тях.

Откраднат живот: Критична точка сн. Нова тв
Откраднат живот: Критична точка сн. Нова тв

Майка му, Евгения Генадиева също не успява да му помогне да приеме нещата. И докато за близките му е трудно да го виждат прикован за леглото, самият той се бори с това си състояние, превръщайки своя живот и този на другите в истински ад.

Тежки мигове очакват също и Мазов и Хинова. Ваня отново се вклинява между тях. Виждайки неразбирателствата между двамата, тя прави всичко възможно, за да ги задълбочи. Критичното състояние, в което майката на детето им изпада, обаче ги сближава, а всички лекари в болницата се задействат, за да спасят детето им.

Междувременно д-р Огнянова ще бъде поставена в нетипична ситуация. Красивата лекарка, за чието внимание се борят двама от новите лекари в болницата, бива предизвикана да излезе от амплоато си в нова роля. Тя ще трябва да се въплъти в образа на модел, а сцена на фотосесията й ще бъде не друго място, а операционната.

Ина Фотева и Борис Тасев задълбават отношенията си, а кученце с верижка ще се превърне в разменна монета и повод за срещи между двамата. В напрегнатата ситуация, в която се намира връзката им, неволно се намесва и сестра Жекова — жената, която се грижи за всички лекари в „Свети Кирил“.

Как Калин и Наталия ще се справят с неговата инвалидност? Ще съумее ли красивата лекарка д-р Огнянова да направи най-после избор между двамата лекари Ковачеви? И как ще приключи връзката между д-р Тасев и директорката на болницата? Вижте тази седмица в новите епизоди на „Откраднат живот“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!