You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Доцент Захариев в битка за ръката си, Калин и Наталия пред нови предизвикателства

„Откраднат живот“: Доцент Захариев в битка за ръката си, Калин и Наталия пред нови предизвикателства

Доцент Захариев продължава да отлага операцията си в „Откраднат живот“, Калин и Наталия трябва да се борят за бъдещето си

Калин и Наталия все по-трудно успяват да намерят път един към друг. В новите епизоди на „Откраднат живот“ двамата се опитват да загърбят различията си. Но докато Наталия се разкъсва между баща си и майка си, то Калин не прави компромиси в това отношение. Той застава на страната на тъща си, подкрепяйки нейната позиция.

Малкият Коко ще направи пакост, която ще притесни сериозно сестра Жекова. А Вяра и Борис отново ще трябва да се доказват пред останалите. Доцент Банков продължава битката с бюрокрацията и корупцията, но дали ще успее? Или Виолета Захариева ще попречи на плановете му, за да си отмъсти за изгубената лаборатория.

Откраднат живот
Откраднат живот

В новите епизоди на Откраднат живот ще видим още, как доктор Захариев продължава да отказва да се оперира. Лекарят е твърдо убеден, че ще се справи с проблема по друг начин. Когато обаче ситуацията стига до изключителни усложнения, той трябва да направи труден избор — да се довери на колежката си или да се оттегли от любимата си болница.

Нови пациенти ще провокират отново лекарите да дадат най-доброто от себе си, а сериозните проблеми на Мазов и Хинова също не са забравени. Двамата продължават да се борят за шанса да имат бебе, но младата лекарка стига до някои крайности в желанието си да бъде майка. Ще я подкрепи ли и този път съпругът й, или ще сложи край на надеждите й. Конфликтите между двамата преминават на ново ниво.

Доктор Стаменова ще трябва да се справи с миналото си и с болката от преживените кошмари. Срещите с бившия й съпруг ще продължат да я измъчват. Но дали тя ще го остави в критичен момент, или ще го спаси? Предстои да разберем в новите епизоди на „Откраднат живот“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!