You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Евгения научава истината за детето си

Откраднат живот: Евгения научава истината за детето си

В Откраднат живот Калин заплашва д-р Василев със затвор, ако не остави Биляна

Опасни страсти се вихрят в Откраднат живот. Евгения е на път най-накрая да научи най-страшната тайна на съпруга си, а виновна за това ще бъде д-р Кръстева. Тя слага край на фарса, като й разказва, че Биляна и Калин няма да се оженят, заради което получава шамар. Дали обаче обидата, нанесена от д-р Генадиев няма да я накара да предприеме още по-драстични действия?

Биляна и Калин бавно започват да изграждат нови приятелски отношения, като той се опитва по този начин да си я върне обратно. В отчаянието си, младият д-р Генадиев стига до крайности и заплашва д-р Василев със затвор, ако не остави годеницата му.

Виолета Захариева научава подробности за връзката на съпруга си с младата му стажантка д-р Стилянова и жадува за отмъщение. Тя си дава ясна сметка, че е на път да го загуби, заради което изпитва огромна ненавист и към двамата, готова на всичко, за да си отмъсти.

Биляна и Алекс са убедени, че са достатъчно влюбени, за да издържат на всички изпитания в Откраднат живот, но дали това е така наистина? Професор Генадиев и съпругата му заемат две различни положения във връзката помежду им.

Междувременно тайната, която измъчва директора на болницата, продължава да го разкъсва. Той е отчаян и гневен на съпругата си – дали това няма да се окаже и решаващо за отношенията им, а той да разкрие страшната тайна, която го измъчва – че е разменил децата при раждането им. Скандалът с колежката му предизвиква отчуждаване между него и съпругата му. И отваря пропаст, която никога няма да бъде запълнена, като двамата започват да изпитват недоверие един към друг.

Откраднат живот
Откраднат живот

Д-р Кръстева също се намесва, като разкрива тайната му с разменените деца. Дали обаче наяве, или на сън, разкрива тайната за детето, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!