You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Галя напуска д-р Захариев, Биляна иска бебе

„Откраднат живот“: Галя напуска д-р Захариев, Биляна иска бебе

Обрати за героите от „Откраднат живот“, Биляна и Александър искат дете

Съдбовни обрати очакват героите от „Откраднат живот“ в епизодите тази седмица. Невинна забележка на Калин изправя Биляна и Александър пред поредно изпитание във връзката им. Двамата си дават сметка, че бракът изобщо не е приказка, но въпреки това са готови да продължат напред.

Професор Генадиев продължава да отлага разкриването на дълго пазената тайна, въпреки че съпругата му продължава да го притиска. Евгения е твърдо решена да разкаже истината на децата си, но не намира сила за това.

Д-р Хинова от своя страна откровено си признава, че има чувства към Мазов. Докъде ще стигне връзката им, тепърва ще стане ясно.

"Откраднат живот" - развръзката се задава
„Откраднат живот“ – развръзката се задава

Риболов ще събере мъжката част от клиниката „Свети Кирил“, но дори и там лекарите ще кръстосат шпаги. Част от тайните ще се разкрият, а за други срещата ще постави нови въпроси.

Д-р Стилянова взима съдбовно решение да замине в чужбина и да зареже д-р Захариев. И докато Виолета триумфира, Петър малко по малко се опитва да сглоби парчетата от пъзела, в съзнанието на Галя. Той е разтърсен от решението на любимата си да го изостави. Но и принуден да гледа отстрани, как тя го напуска, без да може да направи абсолютно нищо.

Обрат настъпва и в отношенията между Биляна и Александър. Двамата ще получат шанс да сбъднат мечтата си да станат родители. Междувременно д-р Василев ще трябва да се оправя и с един спешен случай, който се превръща в семейна драма с неочакван край. И го кара да се замисли, какво всъщност го очаква него самия.

Дали Галя ще си тръгне наистина от д-р Захариев? Ще излязат ли наяве действията на Виолета, в опитите й да убие детето на Петър. Ще сбъдне ли Биляна мечтата на Александър за семейство? И ще намери ли своето място Калин сред целия хаос, който настъпва в живота му? Вижте отговорите в новите епизоди на „Откраднат живот“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!