You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Галя разкрива Вяра и Борис!

„Откраднат живот“: Галя разкрива Вяра и Борис!

„Откраднат живот“ продължава с разкритието, че Галя научава за Вяра и Борис, а Калин и Наталия трябва да се разберат за децата

В „Откраднат живот“ за нашите герои става все по-трудно да опазят тайните си. Виолета Захариева отново влиза в кожата на зла вещица и се набърква в тъмните дела на „Свети Кирил“. А доцент Захариев отказва твърдо да участва в схемите за приватизация на клиниката.

Генадиев посочва наследника си в болницата, а д-р Хинова и доцент Мазов са в ужас, че може да бъдат уволнени. Миналото се връща, за да преследва д-р Кръстева, но тя този път е твърдо решена да се противопостави.

Доктор Стаменова прави опит да се помири с Наталия. Майката не крие, че още е силно шокирана от новината за бебето, което искат двамата с Калин, но прави стъпки за разбиране с дъщеря си. Самата Наталия обаче е уплашена и след новината за сватбата преосмисля идеята за дете. Разговор с пациентка в болницата също я кара да промени мнението си.

Калин ще трябва да балансира между половинката си и бъдещата си тъща, а връзката им отново ще помрачи неговото щастие. Разводът на родителите му също ще се окаже новина, която трудно може да бъде преглътната. Още повече, че Иван и Евгения си нанасят нови рани.

Евгения приема предложението за развод по взаимно съгласие, но това отблъсква Камбуров. Той негодува, че на професор Генадиев ще му се размине и поставя майката на Александър и Калин на кръстопът.

Галя разкрива най-накрая аферата на Тасев с Вяра Добрева. Това поставя връзката им на кръстопът. Борис ще трябва да избере между двете жени, на които държи най-много. А изборът изобщо няма да се окаже лесен.

"Откраднат живот"
„Откраднат живот“

Борбата на сестра Жекова за малкия Коко също продължава в „Откраднат живот“. В новите епизоди ще видим, как колегите й от болницата приемат идеята й да бъде приемен родител.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!