You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Галя се разкъсва между Петър и Борис, Евгения се развежда

„Откраднат живот“: Галя се разкъсва между Петър и Борис, Евгения се развежда

Изненадващ любовен триъгълник в „Откраднат живот“, Евгения пред развод

Нови актьори, нови герои и нови съдби ще видим в „Откраднат живот“. Евгения и професор Генадиев тръгват по пътя на раздялата, като Иван не иска и да чуе да пусне жена си. В желанието си да се освободи от него, тя стига до крайности. Търсейки съюзници в лицето на професор Камбуров и д-р Кръстева, тя противопоставя приятели, за да получи онова, което иска – свобода.

Калин се разкъсва между случващото се с родителите му и с Наталия. А съдбата на едно малко момче без семейство, докосва сърцето на сестра Жекова.

В ролята на малкия герой, който е останал без родители, но заради държавната машина не може да бъде и осиновен, ще видим наследника на актьора Димитър Рачков, Димитър Рачков-младши. 10-годишния малчуган ще дебютира за първи път на телевизионен екран, въпреки че актьорския му дебют в театъра, бе преди две години.

Съдбата на неговия герой ще докосне най-силно сърцето на сестра Жекова. Какви стъпки ще предприемат лекарите от болница „Св. Кирил“, за да му помогнат, предстои да видим.

Виолета Захариева ще продължи с опитите си да върне Петър. В новите епизоди на „Откраднат живот“, ще видим и как Галя се разкъсва между него и Борис. Една вечер прекарана в компанията на Вяра и Борис обаче ще й помогне да осъзнае ситуацията и да вземе важно решение.

Д-р Мазов продължава е в криза по отношение на връзката си с д-р Хинова. Въпреки че ще опита да заглади отношенията им, той продължава да се сблъсква с проблем между тях.

"Откраднат живот"
„Откраднат живот“

Междувременно, на сцената се появява още един герой- Емил Богданов. Тайнственият бизнесмен се впуска в афера с най-противоречивата дама в болницата и преобръща цялата ситуация. Какви са точно намеренията на предприемача. И каква е неговата роля в живота на главните герои, предстои да научим скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!