You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Главните герои и завръзката в новия български сериал

Откраднат живот: Главните герои и завръзката в новия български сериал

„Откраднат живот” е новият вълнуващ проект на Евтим Милошев и Любо Нейков

„Откраднат живот” е дългочаканият нов български сериал, който ще бъде излъчен след броени седмици. През март родният зрител ще гледа поредната история, създадена от продуцентската къща на Евтим Милошев и Любо Неков. Екипът до сега е създал поредиците „Столичани в повече” и „Дървото на живота”. Новият им проект ще е съвсем различен и ще първият в история на родната телевизия, посветен на лекарите.

В основата на разказа са свързани с драмите и радостите на трима мъже. Възрастният – професор доктор Генадиев, акушер-гинеколог, стои в завръзката на „Откраднат живот“. Като млад лекар е на път да стане баща, но точно тогава взима най-трудното си решение, което преобръща не само неговия живот.

Историята в "Откраднат живот" се заплита с решение по време на младостта му
Историята в „Откраднат живот“ се заплита с решение по време на младостта му

Съдбите на Александър и Калин са свързани от деня, в когато са се появили на бял свят – в един и същи час, на едно и също място. Двамата стават лекари, но мотивите им са различни.
otkradnat-zhivot-aleksandar aleksiev
Александър се е посветил на медицината, защото е израснал в болничните стаи. За разлика от него Калин е от популярна докторска фамилия, чийто път е предначертан. Двамата лекари са свързани от една десетилетна тайна от миналото и една жена, която срещат в настоящето.
otkradnat-zhivot-dimo alexiev
Биляна Захариева красива анестезиоложка с още живи идеали. Тя свързва живота си с Калин, който освен неин колега е и синът на директора на болницата, където работят.
otkradnat-zhivot-radina dumanyan
Не малка роля в живота й има властната й майка, която е посветила живота си на нея и издигането на баща й. Ролята на Виолета Захариева е популярната актриса Йоана Буковска-Давидова.

Екранната й дъщеря е носителката на „Аскеер” 2015 за дебют – Радина Думанян. В централните мъжки роли на „Откраднат живот” ще видите доказани актьори…с еднакви фамили. Това не е странно – двама от тях са баща и син – Стоян и Александър Алексиеви. Третият в докторската компания на „Откраднат живот” е добре познатият Димо Алексиев.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!