You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Хинова си тръгва от „Свети Кирил“, сестра Жекова разделя Тасев и Фотева

Откраднат живот: Хинова си тръгва от „Свети Кирил“, сестра Жекова разделя Тасев и Фотева

В Откраднат живот Хинова си тръгва от „Свети Кирил“, а сестра Жекова разделя Тасев и Фотева

В новите епизоди на Откраднат живот, сестра Жекова прави всичко възможно, за да държи разделени д-р Тасев и Ина Фотева. Зараждащата се любовна история помежду им е заплаха за цялата болница и шефката на сестрите прави всичко, за да ги държи далеч един от друг.

Нови предизвикателства в Откраднат живот
Нови предизвикателства в Откраднат живот

Калин преминава през поредна емоционална криза. Завръщането на Наталия на работа не помага особено да се успокои обстановката в дома им. Желанието на младия лекар да се върне към предишния си живот е невероятно силно, но той не може да се възстанови от травмата.

Драма изживява и д-р Мазов. Ваня решава, че не иска да роди бебето му с Хинова в Украйна. В същото време той е принуден да изслуша целия ужасяващ план за живота им, който тя е предначертала. Лора дори не подозира какво се случва, но близостта между двамата я разстройва. Тя решава да напусне „Свети Кирил“ и е готова на всичко, за да се освободи от брака си и от болницата.

В отчаянието си доцент Мазов се обръща към Катя Кръстева. Съветът, който тя му дава — да приема всички искания на Ваня, докато се роди бебето никак не му допада. Дали ще го приложи на практика в крайна сметка?

Междувременно Галя Стилянова преживява също своя емоционален катарзис. В клиниката пристига родилка в критично състояние /в ролята е Силвия Петкова/. Младата жена не желае да жертва бебето си, въпреки че трябва да избира между собствения си живот и този на детето си. Как ще се справят лекарите от „Свети Кирил“ предстои да видим.

Ще видим и интересен развой между д-р Огнянова и нейните ухажори. Кой от двамата братя – Тони и Марио ще й признае за чувствата си и кой ще спечели сърцето й?

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!