You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Калин и Наталия напускат България завинаги?

Откраднат живот: Калин и Наталия напускат България завинаги?

В новите епизоди на Откраднат живот Калин и Наталия напускат България

Калин и Наталия се канят да напуснат България в новите епизоди на Откраднат живот. Двамата се връщат от Канада, а семейството им безкрайно се радва на завръщането им. Дали обаче съпрузите ще останат завинаги в България или мислят за връщане обратно. Калин вижда бъдещето си от другата страна на океана, но Наталия е раздвоена. Какъв избор ще направят, предстои да видим скоро?

Доктор Стилянова се оказва в необичайна ситуация, след като се опитва да седне на директорския пост в АГ отделението. Младата лекарка е убедена, че притежава всички качества, за да заеме позицията. Появата на бизнесмена Иво Фотев обаче я поставя пред труден избор. И тя ще трябва да направи избор — принципите или кариерата си.

Нови предизвикателства в Откраднат живот
Нови предизвикателства в Откраднат живот

Двамата братя Ковачеви отново ще се въртят около доктор Огнянова, а тя самата ще се окаже раздвоена помежду им. В същото време Марио за първи път ще се срещне и с Калин — дали двамата ще се сблъскат за водещата позиция в клиниката, или напротив — ще си допаднат като приятели.

Тони пък се опитва да помогне на Мона с експериментално лечение, но това се оказва доста противоречива процедура. Някои от лекарите в болницата, начело с брат му ще бъдат твърдо против този терапевтичен модел. Дали все пак терапията няма да помогне и да промени вижданията на младите лекари за експерименталното лечение.

Какво ще се случи с Магда? Дали Васко ще спре да разбива сърцето й или отново ще я предаде? А Ваня и семейство Мазови? Ще си тръгнат ли от България Калин и Наталия? Всичко това и още много предстои да видим в новите епизоди на Откраднат живот: Критична точка.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!