You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Калин къса с близките си

Откраднат живот: Калин къса с близките си

В Откраднат живот героите най-накрая достигат до истината

Обратите в Откраднат живот завършиха и уж всичко идва на мястото си. Нашите герои най-накрая разкриват истината за себе си и за своето минало. Това обаче не носи на никого от тях мир и спокойствие. А отключва нови въпроси и поставя нови загадки.

Докато Наталия търси начин да помогне на сестра си и е готова да жертва дори себе си, Калин и Александър научават ужасната новина — че са разменени при раждането. Отчаян и готов на всичко, за да получи отговор на въпросите си, Калин транспортира истинския си баща в София.

Откраднат живот - какво предстои на героите?
Откраднат живот – какво предстои на героите?

Д-р Василев се разкъсва между синовния си дълг, новоизградената връзка с Евгения Генадиева и любовта си към Биляна. Именно тя се оказва и най-близкия му човек, който му подава ръка в трудния момент.

Виолета неволно попада в капан, който Петър й е организирал, като влиза в още по-сложна схема, за да сключи сделка за дете. Този път обаче това е на път да се отрази и върху цялото й бъдеще. Още повече, че започва да подозира, че нещата не са съвсем такива, каквито изглеждат.

На фона на личните драми на героите, Александър си дава сметка, че няма място в дома на семейство Генадиеви. Калин от своя страна изобличава баща си на изключително важна за него среща и прекъсва връзките помежду им.

Предстоящата развръзка на втория сезон на сериал, обещава да бъде още по-грандиозна и разтърсваща. След като маските паднат, идва ред на опита да се подредят нещата по местата. Ще може ли Александър да прости на баща си, че го е захвърлил като бебе? Ще успее ли Евгения да се помири с двамата си синове? Как професор Камбуров ще се опита да помири двамата млади мъже с откраднат живот? И защо д-р Мазов и д-р Хинова отново са един срещу друг?

Ще разберем в края на сезона на Откраднат живот.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!