You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Калин разбира за изневярата на Биляна

Откраднат живот: Калин разбира за изневярата на Биляна

В Откраднат живот д-р Генадиев трябва да се справя с нови изпитания, Калин разбира за измяната на Биляна

Откраднат живот продължава да ни сблъсква с предизвикателствата в ежедневието на медиците. Болницата се превръща в бойно поле, лекарите обявяват стачка, а баща и син се изправят един срещу друг, на двата полюса в мнението си за възстановяване на детското отделение.

Главният лекар взима решение да направи съкращения в името на детското отделение, а това е посрещнато със стачки от страна на медиците. Семейната идилия в дома му също е помрачена – съпругата му Евгения му иска сметка за останалата на работа д-р Кръстева.

Раздвоен ще се чувства и д-р Василев. В новите епизоди на „Откраднат живот” той се сближава все повече с Калин, с когото стават като братя, но чувствата му към Биляна го измъчват. Младия д-р Генадиев си дава сметка, че жената, която обожава, е влюбена в друг и се готви да го напусне. Как ще реагира на това Александър и какво ще направи Калин, за да си върне любимата, предстои да видим. Изборът обаче ще зависи изцяло от Биляна.

Родилката Мила умира и д-р Василев ще бъде изправен пред един невъзможен избор—да поеме отговорност за чужди грешки, или да разкрие истината за смъртта на Мила.

Междувременно Виолета и Петър Захараеви са на само на крачка от успешната си сделка – да изтъргуват нероденото бебе на едно бедно момиче. Властната Виолета обаче все още не е сигурна в успеха на начинанието си. От друга страна тя не крие тревогите си от връзката на дъщеря си с Александър. След като до нея обаче достига слухът за връзката между Василев и Наталия тя се успокоява.

Откраднат живот
Откраднат живот

Как ще продължи животът на героите, ще приключи ли успешно стачката в болницата и ще разбере ли Калин, кой е мъжът, който е отмъкнал от него Биляна, предстои да видим съвсем скоро. А предишния епизод можете да видите и по нова тв онлайн.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!