You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Калин се връща, Виолета се отрича от Биляна!

Откраднат живот: Калин се връща, Виолета се отрича от Биляна!

В Откраднат живот Калин се връща, но нищо не е вече същото

Откраднат живот тази седмица продължава с дългоочакваното завръщане на Калин Генадиев. Той се връща променен, но вместо да открие едно сплотено и сигурно семейство, което да му помогне да върне равновесието в живота си, научава, че светът му се е преобърнал.

Разделението между Иван и Евгения го кара да се чувства несигурен и притеснен. Самият той трябва да се бори с нови демони, които не му дават и миг спокойствие.

Калин обаче не е единственият, който страда. Виолета Захариева също е на ръба. Виждайки как светът й се срива, тя разбива лабораторията, която управлява и в мигове на ярост се отрича от дъщеря си и от всички около нея.

Калин се завръща в Откраднат живот
Калин се завръща в Откраднат живот

Биляна обаче не поставя на изпитание само майка си, но и цялото семейство. От разказите на Евгения, си изгражда своя версия за случилото се с Калин и Александър, и е изправена пред тежката дилема, дали да му разкаже цялата истина за миналото му.

Докато Биляна се лута между истината и мълчанието, баща й, ще продължи бавно и методично да унищожава съпругата си. Той, освен това ще прави всичко възможно, за да си върне любовта на д-р Стилянова, както и да види сина, който е загубил, още преди да прегърне в родилното.

violeta-r

Галя обаче не може да преглътне и забрави ударите, които е понесла от него и ще направи всичко възможно, за да скрие детето и да избяга от миналото, което я преследва.

Младата жена обаче няма да е единствената, която иска да се откъсне от всичко – професор Генадиев също преживява тежки моменти. Бъдещето на болницата е заложено на карта и опитите за неговото отстраняване стават все по-настойчиви. Ще успее ли професорът да запази клиниката? Ще се вземе ли в ръце Виолета Захариева? И кой ще разкрие истината на Калин и Александър? Предстои да научим съвсем скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!