You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Критична ситуация с Тони, Хинова и Мазов разобличават Ваня

Откраднат живот: Критична ситуация с Тони, Хинова и Мазов разобличават Ваня

В Откраднат живот: Критична точка, някои тайни се разкриват

Тази седмица в Откраднат живот, съдбите на героите се заплитат по нов начин. Неочаквана поява на стари познати на доцент Захариев, с тежка диагноза, ще промени живота на някои ключови персонажи от болницата. В ролите на майката и дъщерята влизат — София Кузева, по-известна като Дана от „Вчера“ и Теодора Кулева — внучка на големия Тодор Колев.

Доктор Огнянова ще трябва да вземе тежко решение — дали да напусне болницата, или да се справи със ситуацията между двамата братя Ковачеви. Тежка ситуация с Тони Ковачев също ще постави на изпитание чувствата й.„

Нови предизвикателства в Откраднат живот
Нови предизвикателства в Откраднат живот

Марио намира брат си в колапс, след като е злоупотребил с алкохола. Но ще успее ли да го спаси от него самия?

Калин решава да потърси подкрепа извън семейството, което притеснява Наталия. Сближаването му с д-р Мишева няма да остане незабелязано от нея.

Ина Фотева ще влезе в открит сблъсък със съпруга си, по една изключително деликатна тема — правото да има дете. Отношенията й с д-р Тасев продължават да се движат по острието на бръснача, а сестра Жекова е твърдо решена да предотврати всякакво задълбочаване на връзката помежду им.

Напрежението между Ина и Иво Фотев също ще повлияе на отношенията й с младия лекар. А желанието й да има бебе, може да се превърне в критичен момент за връзката й с всеки от двамата.

Междувременно д-р Хинова и д-р Мазов разкриват игрите на Ваня и осъзнават, че ги манипулира. Какво ще предприемат, за да се справят с проблема? Дали сурогатната майка ще разбере, че интригите й са разкрити? Как двамата ще се справят в бъдеще с нея? Всичко това предстои да видим тази седмица в „Откраднат живот“.

Ще издадем и още, че лекарите от „Свети Кирил“ изпадат в още една критична ситуация, след като приемат два спешни случая, изискващи незабавна операция, но не разполагат с анестезиолози. Дали ще успеят да се справят?

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!