You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Магда губи Коко, д-р Хинова застава сама пред олтара

Откраднат живот: Магда губи Коко, д-р Хинова застава сама пред олтара

В новите епизоди на Откраднат живот баща и син се събират, а д-р Хинова прави огромна жертва в името на любовта

Откраднат живот продължава с равносметки, разкрития и жертви, които може да се окажат напразни. Голямата драма на Магда и Коко получава своята развръзка. Но далеч не по начина, на който двамата се надяват. В епизодите тази седмица с роля в сериала ще видим и Димитър Рачков. Актьорът е щастлив, че ще има възможност да си партнира със сина си, а ролята му е изключително емоционална.

Магда е на път да сбъдне плановете си и да осинови Коко, но неочакваната поява на баща му променя всичко. Той е твърдо решен да се бори за детето си, а тя ще трябва да избира между щастието на детето и личните си цели.

Откраднат живот
Откраднат живот

Разтърсващата среща на баща и син не е единствената, с която сестра Жекова трябва да се справя. В болницата настъпва истински ураган от неочаквани срещи и раздели. Галя се отдръпва от Борис, което го плаши и притеснява. А нежеланието й да разкрие причините за напускането си, още повече го смущават.

Д-р Захариев приема да участва в приватизацията на болницата, а това кара Виолета да се развихри. Плановете на професор Генадиев обаче са на ръба на провала, когато професор Камбуров повдига темата за инциденти в детското отделение. И инициира разследване.

Вяра се изправя пред емоционална дилема — да се събере с възстановяващия се Явор или да се откаже от него в името на своето бъдеще. Оказва се, че връзката помежду им не е толкова здрава и сигурна, колкото е вярвала в началото.

Доктор Мазов и доктор Хинова също се изправят пред неочаквано изпитание. Булката се оказва сама пред олтара в най-важния им ден. Ще се появи ли любимият й, или ще избяга за пореден път? Ще има ли сватба?

Предстои да видим в Откраднат живот тази седмица.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!