You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Наталия и Калин губят връзка помежду си, доцент Банков разкрива друго лице

„Откраднат живот“: Наталия и Калин губят връзка помежду си, доцент Банков разкрива друго лице

В „Откраднат живот“ Наталия и Калин губят връзка помежду си

В „Откраднат живот“ Наталия и Калин се изправят пред нов неочакван разрив. Операцията на бащата на пиарката поставя на изпитание връзката между двамата. Разтърсена и притеснена от случващото се в семейството й, Наталия губи връзка с майка си. А отношенията й с Калин се разпадат окончателно.

Проблемите на д-р Романова с мъжа й се пренасят и в работната й среда. Тя не среща разбиране от колегите си, но Калин неочаквано се оказва човекът, който й подава ръка.

Новият сезон на Откраднат живот започва с истинска бъркотия в "Св. Кирил"
 Откраднат живот 

Д-р Хинова и доцент Мазов продължават с ходенето по мъките заради бебето. Срещата на лекарката с една сурогатна майка й дава нова надежда за бъдещето. Амбицията й да стане майка обаче отива твърде далеч. И я въвлича в нови сблъсъци с колегите й. Дали обаче професионалната етика този път няма да отстъпи пред правото на всяка жена да бъде майка? И да постави на изпитание бъдещето и кариерата й.

Притесненията на доцент Захариев заради ръката му, започват да създават проблеми във връзката му с Галя. Д-р Стилянова стига до крайности в опитите си да спаси връзката им. Дали това обаче няма да се отрази по-зле на отношенията им, отколкото да помогне? И дали двамата не започват да се отчуждават един от друг?

Новият директор на болницата доцент Виктор Банков също се покаже в неочаквана светлина. Досега виждахме строгия и педантичен лекар само по коридорите на болницата и в операционните зали. Тази седмица обаче сценаристите ще разкрият още една, непоказвана досега, страна от характера му — като любител на спорта и в частност хокея. Както самият Юлиян Вергов признава, хокеят е един от любимите му спортове и в живота. А сценаристите смело яхват тази вълна, за да покажат още един любопитен щрих от характера на доцент Банков.

Криза се задава и във връзката между Вяра и Боби. Какво точно изправя двамата един срещу друг, ще видите в новите епизоди на сериала.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!