You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Наталия попада в ада на зависимостите, Биляна и Александър пред раздяла

„Откраднат живот“: Наталия попада в ада на зависимостите, Биляна и Александър пред раздяла

„Откраднат живот“ продължава с нови перипетии за героите

Двама нови лекари влизат в новите епизоди на „Откраднат живот“. А Биляна и Александър са пред криза. Звездите в поредицата претърпяват сериозни изпитания, а животът отново им поднася нови и нови предизвикателства.

Наталия потъва в ада на дрогата. Калин Генадиев обаче и този път няма да я остави сама. Докато отношенията й с майка й все повече се влошават, той и сестра Жекова правят всичко, за да я спасят.

"Откраднат живот"
„Откраднат живот“

Връзката между двамата се задълбочава, но отношенията между Биляна и Александър отново са на косъм. Измама в болницата злепоставя Алекс. И той отново се замисля да напусне клиниката и всичко свързано с нея.

Биляна от своя страна все по-трудно успява да намери път към съпруга си. Нейното собствено семейство е разтърсено от поредна драма, която я подлага на тежко изпитание. Виолета установява, че е болна от рак, а Петър й подава ръка. Това никак не се харесва на Галя, а точно нейното отношение ще се окаже ключово за възстановяването на съперницата й.

Доктор Мазов и доктор Хинова продължават с абсурдните номера, докато една неочаквана ситуация не ги кара да се съюзят. Дали това ще подобри отношенията им? Или на младата лекарка ще й се наложи да доказва професионализма си тепърва?

Двама нови лекари влизат в „Откраднат живот“. Коремният хирург Вяра Добрева / в ролята Луиза Григорова/ също става част от „Свети Кирил“. В сериала тя ще си партнира с Наум Шопов — младши. А двамата ще бъдат едни от главните действащи лица този сезон.

Как ще приключи историята на Биляна и Александър? Ще прости ли Галя на Виолета за престъпленията срещу себе си? Ще успеят ли Калин и сестра Жекова да спасят Наталия от дрогата? Героите от „Откраднат живот“ ще бъдат изправени пред много трудности и изпитания. Предстои да видим дали ще се справят с тях.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!