You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Нов директор поема „Свети Кирил“, Виолета прави отчаян ход

Откраднат живот: Нов директор поема „Свети Кирил“, Виолета прави отчаян ход

В Откраднат живот настъпват големи промени, новият директор преобръща света на всички в болницата.

С идването на доцент Виктор Банков в „Свети Кирил“, цялата болница се преобръща. Героят на Юлиян Вергов нахлува като ураган сред героите от „Откраднат живот“. Още в първите минути той решава да провери бързите реакции на колегите си, като се представи за пациент. Но бързо е разкрит и се налага да влезе в основната си роля.

Едно от първите неща, с които новия лекар се заема, са връзките между служителите. А една от най-първите му жертви се оказва сестра Жекова, която се опитва да балансира между реда в Спешното и грижите за малкия Коко. Отношенията между Вяра и Борис, както и тези между Галя и Захариев също ще бъдат подложени на остри критики. Завърналата се от Лондон Виолета обаче първа ще осъзнае, че има пред себе си опасен противник. И бързо ще научи, че изпитаните й прийоми този път няма да имат желания успех.

Откраднат живот
Откраднат живот

Междувременно д-р Хинова и доцент Мазов стават все по-отчаяни от факта, че не могат да имат деца. Те се обръщат за помощ към близки и приятели с надеждата за подкрепа. И за съвети в тежката ситуация, в която са изпаднали.

Калин влиза в пряк сблъсък с новия директор на болницата, а една от причините е желанието да бъдат лидери. Ще изградят ли двамата стабилно приятелство, каквото младия доктор Генадиев създаде с брат си, или съперничеството помежду им ще прерасне в открита вражда, предстои да видим. Междувременно младия лекар ще понесе още едно изпитание в личен план.

Наталия също е предприела отчаяни стъпки, за да се освободи от него и миналото си. В желанието си да избяга от проблемите, той търси спасение в болницата сред пациентите. Но ще успее ли да пребори личните демони, или ще падне под напора им? Предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!