You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот се завръща с нови лица през февруари

Откраднат живот се завръща с нови лица през февруари

След емоционалния финал на четвърти сезон на Откраднат живот, нова история изгрява в поредицата

След като видяхме разтърсващата любовна история между една от топ лекарките в болница „Свети Кирил“ и директора на клиниката, в новия сезон на „Откраднат живот“ ни очаква още една емоционална драма.

Сценаристите вече активно работят по новия сезон, а старта му предстои още на 27 февруари.

Този път пътищата на младите лекари ще се пресекат от двама нови актьори — Велислав Павлов и Димитър Захариев. И двамата са изключително популярни сред ценителите на театъра. Павлов е познат още и като Александър от сериала „Отплата“, а освен това си партнира с куп чуждестранни звезди от холивудски проекти — Вал Килмър, Ван Дам, Долф Лундгрен, Антонио Бандерас и много, много други.

Нов сезон на Откраднат живот сн. 8pm
Нов сезон на Откраднат живот сн. 8pm

Актьорът влиза в ролята на хирург с тежко минало, който ще се изправи не само пред личните си демони, но и пред една нова връзка, в среда, в която околните са приятели и врагове едновременно. Той има брат рентгенолог, който също има болезнено минало. В тази роля влиза Димитър Захариев, който играе също сирак, покровителстван от по-големия си брат. Връзката между двамата е изключително силна, но също така и много трудна, а понякога крайно болезнена.

Как ще повлияят новите герои на живота на останалите. Какво ще се случи със сестра Жекова, след като бе измамена от любимия си — бивш шофьор на линейка. Как ще продължат отношенията между доцент Захариев и Галя. Ще има ли нов директор клиниката и как ще повлияе на всички смъртта на Виолета? Предстои да видим всичко това и още много нови истории в предстоящия сезон на „Откраднат живот“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!