You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Тайните от миналото на доцент Банков изплуват

Откраднат живот: Тайните от миналото на доцент Банков изплуват

Откраднат живот продължава с нови тайни от миналото на доцент Банков

Откраднат живот продължава с нови тайни от миналото на доцент Банков. Героите от сериала се сблъскват с неочаквани изпитания, които обаче ще накарат новия директор на клиниката да повдигне завесата на личния си живот. Вяра, която е в продължителен отпуск се връща и това не остава незабелязано. Но една нейна постъпка може би ще успее да накара директора да промени позицията си за правото й да работи в клиника „Свети Кирил“.

Наталия и Калин продължават да са смразени. Нещо повече — отношенията между двамата изглеждат невъзможни. Въпреки това той полага усилия да разбере съпругата си и да потърси път към нея, колкото и да му е трудно.

Откраднат живот сн. Фейсбук
Откраднат живот сн. Фейсбук

В болницата попада и бащата на Наталия — съдия Ангелов. Това още веднъж преобръща живота й и отношенията й със София и Калин. Дали двамата ще успеят да повлияят на младата жена, или срещата с баща й ще срине света й за втори път? Предстои да видим.

В тазседмичните епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ продължават с наболелия вече проблем на доцент Захариев. Галя и Виолета неочаквано се обединяват в желанието си да помогнат на Петър да се подложи на лечение. А самият той ще трябва да се пребори с личните си демони и да приеме, че проблемът с ръката му няма да се оправи от самосебе си.

Евгения разбулва част от загадките в миналото на доцент Банков, но дискретно запазва тайните му за себе си. Друга голяма драма обаче ще се завърти около желанието на д-р Хинова да стане майка. Тя неглижира работата и обучението си, в желанието си да сбъдне голямата си мечта. Последното ще провокира разговор между нея, д-р Мазов и останалите лекари от болницата. Дали двамата ще срещнат съпричастност, или драмата им ще бъде неглижирана от другите? Предстои да видим…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!