You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Трагедия преобръща живота на Калин и Наталия

Откраднат живот: Трагедия преобръща живота на Калин и Наталия

Тежка трагедия преобръща съдбите на героите в Откраднат живот

Поредно изпитание за Калин и Наталия в Откраднат живот ще видят зрителите. Двамата влюбени се оказват изправени пред проблем, който ще преобърне целия им живот. От лекар Калин става пациент. И освен чисто човешките въпроси за живота, ще си зададе и един много важен – ще може ли отново да бъде лекар и пълноценен човек, и баща след трагедията.

Тони признава чувствата си към доктор Огнянова, но тя продължава да е силно увлечена по Марио. Кой от двамата ще избере красивата лекарка в крайна сметка.

Нови предизвикателства в Откраднат живот
Нови предизвикателства в Откраднат живот

Д-р Тасев се увлича сериозно по директорката на болницата – Ина Фотева. Това обаче неминуемо ще рефлектира върху всички негови колеги. Съпругът на Ина – Иво Фотев вече успя да обърка живота на Галя и Петър. Дългата му ръка продължава да управлява всичко в болницата и младите лекари също ще усетят това.

Междувременно всички лекари от Свети Кирил ще се включат в битката за живота и спасяването на Калин. Дали ще успеят? Ще се възстанови ли младият лекар от травмата си? И как ще продължи животът му след това? Отговорите на тези и други въпроси ще видим тази седмица в новите епизоди на „Откраднат живот“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!