You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Травма от миналото коства кариерата на Вяра

„Откраднат живот“: Травма от миналото коства кариерата на Вяра

В „Откраднат живот“ изплуват стари рани, а клиниката се разделя на две

Съревнованието за място в болница „Свети Кирил“ коства много на д-р Тасев и д-р Добрева в „Откраднат живот“. Деликатна операция отключва травма от миналото и проваля кариерата на младата лекарка.

В новите епизоди ще видим как сестра Жекова търси нови начини, за да осинови Коко, но се сблъсква за първи път с трудностите на държавната машина. Тя обаче не се отказва, твърдо решена да се бори за правото да осинови детето.

"Откраднат живот"
„Откраднат живот“

Д-р Добрева и д-р Тасев си оспорват изключително сериозно мястото в болницата. Надпреварата се превръща в оспорвано съревнование, от което един от тях си тръгва наранен. Д-р Добрева е принудена да извърши изключително деликатна операция на дете, но за зла участ, това я връща към тежък спомен от миналото и тя се проваля. Пенев отново докладва за грешката й на професор Генадиев, с което си спечелва критики от останалите колеги. Защитниците на младите лекари пък се разделят на два лагера, всеки от които се опитва да направи фаворита си победител.

Д-р Мазов има шанс да си върне позициите пред д-р Хинова, като се проявява като спасител в критична ситуация. А Калин се изправя пред две тежки ситуации – да открие, кой е информирал всички за болестта му и какъв е резултатът от теста му. ХИВ — позитивен ли е младият лекар? Кой стои зад разкриването на заболяването му? Отговорите на тези въпроси ще видим тази седмица в „Откраднат живот“.

Междувременно професор Генадиев продължава войната с Виолета и новият й любим. А доцент Захариев се настройва все повече срещу д-р Стилянова. Докъде ще стигнат отношенията им и дали новите чувства на д-р Тасев към д-р Добрева няма да променят любовния триъгълник скоро ще се разбере. А междувременно ще се забавляваме и с някои комични ситуации, в които лекарите от „Откраднат живот“ ще попаднат тази седмица.

Приятно гледане.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!