You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Вяра чака бебе, Калин иска ръката на Наталия!

Откраднат живот: Вяра чака бебе, Калин иска ръката на Наталия!

В Откраднат живот, Вяра може да се окаже бременна, а Калин получава неочакван отговор на предложението си за брак

Съмнения за бременност, неочаквано предложение за брак и обединение на стари противници обръщат с главата надолу болница „Свети Кирил“ в Откраднат живот. Сестра Жекова продължава своя поход за осиновяване на малкия Коко, но се сблъсква с държавната машина. Тромавата бюрокрация и постоянните спънки, които поставят пред нея, обаче не я отказват. И тя се бори с всички сили, за да осинови детето и да го вземе при себе си.

Междувременно д-р Романова успява да се пребори за мястото на Вяра в „Свети Кирил“, но съмнения за бременност измъчват младото момиче. Д-р Тасев до последно не научава за страховете, които я мъчат, докато един сложен случай не извежда проблема на бял свят. По ирония на съдбата именно д-р Стилянова става свидетел на терзанията на д-р Добрева за бебето. И осъзнава, че неволно се е превърнала в трето колело във връзка, която е съществувала, преди да застане между двамата.

Виолета продължава да се възстановява и е щастлива с новата си любов. Щастие и хармония витаят между Калин и Наталия, докато едно предложение за брак, не обърква всичко. Калин се кани да поиска ръката на любимата си, но бързо осъзнава, че ще се наложи доста да се потруди, за да я спечели. Неочаквани събития го подтикват да приложи нов подход, за да получи съгласието й.

Стари противници също се събират в Откраднат живот. Иван и Виолета се обединяват около крупна сделка и се опитват да привлекат и Петър. По време на срещата, тримата слагат картите на масата и всеки разкрива личните си мотиви. А някои стари рани ще излязат отново наяве.

Откраднат живот
Откраднат живот

Бременна ли е Вяра? Какво я скарва с доктор Романова? Ще се съберат ли накрая Калин и Наталия? Вижте новите епизоди на Откраднат живот тази седмица.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!