You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Вяра и Борис загърбват приятелството, Елен Колева става отчаяна съпруга

Откраднат живот: Вяра и Борис загърбват приятелството, Елен Колева става отчаяна съпруга

Откраднат живот продължава с нова любовна линия и една тема, която докосва сърцето на всеки човек

В новите епизоди на Откраднат живот Вяра и Борис ще трябва да се изправят пред проблема: любов или приятелство. Двамата млади лекари стават част от екипа на болницата, но като новаци, малко трудно се адаптират към средата.

Приятелството им обаче е поставено на карта не само заради професионалното съревнование. Помежду им прехвърчат искри, които много скоро превръщат чувствата им в най-сериозния проблем и за двамата.

Междувременно целия екип на болницата ще бъде разтърсен от тежка лична драма. Една жена преживяла системно насилие от съпруга си, ще потърси помощ и подкрепа сред екипа на „Свети Кирил“. В ролята на отчаяна съпруга влиза актрисата Елен Колева. А драматичната й изповед ще разтърси много от зрителите.

Ще успеят ли от болницата да помогнат на героинята на звездата, и кой ще се намеси в подкрепа на една отчаяна жена, предстои да видим. Сценаристите обаче издават, че темата за домашното насилие в „Откраднат живот“ е взета от самия живот. И всъщност с нея са имали за цел да пренесат една от най-щекотливите теми в ежедневието, в сериала.

Как героинята на Елен Колева ще излезе от ада на домашното насилие и какво може да се направи в такава ситуация — предстои да видим в сериала. Междувременно обаче още един въпрос привлича вниманието на екипа на болница „Свети Кирил“.

В клиниката постъпва пациент, който е ХИВ — позитивен и се нуждае от спешна операция. Тук страхът за собствената безопасност се сблъсква с битката за живот на пострадалия. Ще запазят ли професионализма си лекарите? Ще успеят ли да помогнат на пострадалия? Предстои да видим.

Елен Колева се завръща в Откраднат живот
Елен Колева влиза в Откраднат живот

Междувременно отношенията на Вяра Добрева и Борис Тасев не са единствените, които ще претърпят сериозен обрат. Калин и Наталия продължават с трудното си пътуване един към друг. Ще се съберат ли накрая, гледайте тази седмица в Откраднат живот.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!