You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Вяра открива нова любов, миналото преследва Борис

Откраднат живот: Вяра открива нова любов, миналото преследва Борис

Откраднат живот продължава с нова любов за Вяра и стари тайни за Борис

Младите лекари от Откраднат живот, доктор Вяра Добрева и Борис Тасев ще се изправят пред нови предизвикателства тази седмица. Нашите герои ще трябва да се борят за работата си, правото да обичат и да се изправят срещу миналото.

Вяра започва да се отърсва от тъгата по д-р Тасев и открива нова любов в лицето на пациента Ясен. Калин Генадиев обаче не одобрява това й поведение и настоява, тя да се отдръпне от него. Ще го послуша ли Вяра, или любовта ще се окаже по-силна от професионалното призвание? Самият Калин продължава да се бори за бъдеще с Наталия, въпреки проблемите, пред които двамата се изправят.

Откраднат живот
Откраднат живот

Д-р Мазов и д-р Хинова ще продължат с битката със семействата си. След опита на професор Гочева да провали брака им, сега те правят нов опит да сближат роднините си. Но и той е на път да се провали.

Междувременно непозната жена се появява в живота на Борис. И единствено Галя ще научи за нея. Коя е тайнствената жена? Как ще повлияе на отношенията между героите? Предстои да видим в новите епизоди на Откраднат живот.

Ако се чудите какво ще се случи с професор Генадиев и Виолета Захариева, ще ви издадем още малко от сюжета. В новите епизоди Виолета успява да постави капан на Антонов и Богданов. Осигурявайки си компромати с тях, тя излиза напред в битката за влияние. Но съперниците й не я оставят дълго да ги държи в шах.

Професор Генадиев от своя страна, ясно дава да се разбере, че не очаква от Катя да се справи с управлението на болницата. А точно обратното — иска от нея да се провали. Дали обаче протежето му ще се подведе по неговите желания. Или ще следва собствените си интереси?

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!