You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Овладейте лесно пронизващия бебешки плач

Овладейте лесно пронизващия бебешки плач

Трудно е, когато ушите ти гърмят от безспирния бебешки плач, а ти не успяваш да утешиш малкото същество

Всяка майка би искала да знае, как да се справи с ужасния бебешки плач. Колкото и да обича своето мъниче, тя се чувства безсилна пред безспирния рев, за който обикновено има причина, но това не променя нещата. Изнервяте се, изтощени сте, а в края на деня се молите просто да заспи. Колко познато, нали?! Всъщност не е да сте съвсем с вързани ръце, може да опитате някои от съветите, които ще ви даде woman-onthe-top.net в тази статия.

На първо място вие трябва да сте отхвърлили всички възможни опасни състояния, поради които детето ви е изпаднало в пронизващ бебешки плач. Бъдете сигурни също, че няма температура, че памперсът е сменен, че не е гладно и не изпитва болка. Ако изброеното е под контрол, явно вашият наследник има нужда от успокояване.

Борбата с непрекъснатия бебешки плач е един от проблемите на младите родители
Борбата с непрекъснатия бебешки плач е един от проблемите на младите родители

Ето как би могло да стане това:

Водата е еликсир не само за нас, възрастните, но и за малките бебета. Те обичат шума й, който ги увлича и биха спрели да плачат. Може да пуснете чешмата и да позволите на детето да пипне струята, докато слуша монотонния й звук.

Центрофугата има приложение, за което не бихте се досетили. Пералнята работи, а бебето ви я гледа в захлас. Ако го поставите в шезлонг отгоре й, ще се уверите сами, че прането е добра идея точно сега.

Ако е отраснало, но все така изпада в истеричен бебешки плач, може да заложите на любимата му храна. Разбира се, това не бива да се превръща в навик, тъй като то свиква и ще очаква същото постоянно.

Масажът на коремчето винаги действа благотворно – опитайте! Може да използвате и топла възглавничка.

Вашият глас, музиката и танците са не само приятни за малките същества, но те усещат и ритъма, което ги кара да се разсейват от раздразнението си, провокиращо така непоносимия бебешки плач.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!