You are here
Home > Lifestyle > По червения килим на Златен глобус 2017: Романтиката отново е на мода

По червения килим на Златен глобус 2017: Романтиката отново е на мода

Златен глобус 2017 се размина без гръмки модни провали и поздрави новата „кралска двойка”

Нощта, която изпратихме, се оказа наистина „бременна”. Тържествената церемония по връчването на наградите „Златен глобус” ясно показа кого ще аплодираме на „Оскар”-ите, последните дизайнерски съновидения и…кой замени Бранджелина на престола!

За радост на познавачите, авторитетните награди поднесоха предимно приятни изненади. Липсваха фрапиращи прояви на лош вкус, романтиците имат повод за радост – настъпи и тяхното време!

Аплаузи заслужи много бременната, но и винаги елегантна Натали Портман. Тя поведе няколко смели млади дами, които рискуваха с характерния оттенък жълто.

Розите и нежните нюанси бяха сериозно заложени, не без щедрото съдействие на Zuhair Murad Сouture.

Някои по-дръзки дами решиха за изявят себе си в костюм, напук на общоприетата представа за блясък и церемониалност.

Среброто, сивото и пепелявите оттенъци на останалите цветове не бяха за пренебрегване, но най-вълнуваща се оказа появата на…

Новата кралска двойка на Холивуд

След като Анджелина Джоли и Брад Пит разбиха сърцата на милиони, тронът на Холивуд се оваканти. Разводът е приемлив, краят на илюзиите – не!

Мястото на бившата супердвойка обаче бързо беше заето.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс отдавна правят впечатление със стил както на игра, така и на червения килим. Двойката се харесва и заедно, и по отделно на големия екран. Публиката обаче ги заобича най-вече заради искрената любов, която излъчват.

Семейството представи преди няколко дена двете си дечица, но снощи избраха да не се покажат като родители. Публиката ги видя като звезди, които и заради феновете показват изискан стил и вкус. Тя блестеше в своята Версаче от черно кадифе и злато, а той – модерен рицар във вечерен костюм.


Първо бяха хитовите продукции, после – семейните ценности, най-накрая -утвърдиха и мястото си на модни икони. Легенда в Холивуд се става все по-трудно, но Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс знаят верния път. Изборът им на най-елегантна двойка за Златен глобус 2017 е просто малка крачка по него….
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!