You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Поли Генова живее сред 50 нюанса сиво, червено и много пространство

Поли Генова живее сред 50 нюанса сиво, червено и много пространство

Домът на Поли Генова ще изненада приятно всеки, който обича модерния дизайн и екстравагантните решения

Хората с основание възприемат Поли Генова като много можещо, амбициозно момиче, което не спира да работи. Никак не й липсват ангажименти и това определя животът й „на колела”.

Любимката от „Евровизия” наистина пътува непрекъснато, но това не пречи да се определя като домошар от модерен тип. Тя умее и обича да готви, има великолепни домашни любимци – Лана и Рей, а интериорният дизайнер се е погрижил в къщи да има достатъчно простор – за да не страда душата й на артист.

Поли Генова участва в два сезона на „Черешката на тортата” и позволи на зрителите да надникнат в нейната екстравагантна крепост.


Певицата, която често сменя стайлинга си, не приема класиката и в дома си. Избрала е да живее в дом решен в модерни нюанси на червено и сиво.


Там има място за неща като старото пиано, люлка в спалнята, където да се усамотява и хол-трапезария, където да свещенодейства за гостите си.
poli genova 2
Ако душата й се нуждае от романтика и спиращи дъха вълнения, има на разположение дълга тераса и просторен зелен покрив.


Необикновеният дом на Поли Генова прави впечатление на всички гости – дори на тези, които се оплакват от безкрайните стълби към него.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!