You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Правило 2-2-2: Тайната за успешна любовна връзка е разкрита!

Правило 2-2-2: Тайната за успешна любовна връзка е разкрита!

Ако искате щастлив брак или поне щастие в любовта, то трябва да сте готови на промени…на 2 седмици, 2 месеца, 2 години

Чували ли сте някога за правило „2-2-2”?! Ако отговорът е „не“, продължете да четете, защото точно това може да подобри връзката ви.

Не е лесно да поддържате постоянно вълнуващи, интересни и спонтанни взаимоотношения. Стресът на работното място, ежедневните предизвикателства, умората, нервността – всичко това бавно „краде“ романтиката и красотата на любовта и в крайна сметка я унищожава, казват експерти.

Можете обаче да го спрете този погубващ процес като използвате една проста стратегия:

1. Всяка втора седмица прекарвайте времето само един с друг и го отбележете по правилния начин. Независимо дали става дума за романтична вечеря, бързо хранене в местен бар или готвене заедно – вечеря за двама е чудесна идея. Това ще задоволи апетита ви, но най-важното – ще го направите заедно. Освен това, подобно изживяване ви дава много възможности за разговор и интимност.
Как да постигнем щастие в любовта
2. На всеки два месеца програмата трябва да има по-голям „тайм аут“. Това означава, че трябва да заминете на екскурзия в друг град, на романтичен уикенд в провинцията или да посетите руска баня – важно е да сте сами, да бъдете приятели, за да извличете на всичко красиво във връзката ви и да споделите това помежду си.

3. На всеки две години трябва да изкарате заедно отпуската си – не в пътувате с група, приятели или децата, а само вие двамата.
Така леко и ненатрапчиво ще запазите магията на любовта си и ще запазите красотата на връзката си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!