You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Предстои и в „Твоят мой живот”: Сватба и куршуми разделят Джихан и Гюлсерен (Снимки/Видео)

Предстои и в „Твоят мой живот”: Сватба и куршуми разделят Джихан и Гюлсерен (Снимки/Видео)

Във втори сезон на „Твоят мой живот” Джихан и Гюлсерен най-после ще си кажат „Да”, но щастието им е кратко

Във втори сезон на „Твоят мой живот” Джихан и Гюлсерен се събират с мълчаливата благословия на Дилара. Двамата сядат на брачната маса, за да си кажат „Да” пред най-близките хора. Щастието на двойката обаче трае кратко, видя woman-onthe-top.net.

Разводът и провалът при втори втория опит в любовта сломяват ледената принцеса Дилара. Тя решава да напусне Истанбул. Преди да отлети, посещава старата си съперница. Гюлсерен я приема трудно, но се сбогува с нея със съжаление.

Децата и на двете преживяват своите емоционални вълнения. Озкан е влюбен в жена с минало, което застрашава живота му. Той обаче е пораснал и отговорен. Завежда избраницата си на среща със семейството.

Джансу определено вече не е дете. Изживява трепети по-силни от момичешкото влюбване, но това не я прави особено щастлива. Хазал вечно има какво да крие, но е станала по-толерантна с Гюлсерен.

Озкан все още обича бившата си жена, но отново е станал баща. Това не променя нито нрава му, нито го спира да се забърква с неприятности. Кериман успява да се добере до своя мъж-мечта – Рахми. Той отново се е сближил със сина си, не променя отношението си към изборите му, но също присъства на сватбата му.
paramparca-1-subat-dilara-bebegiyle-londraya-gidiyor

paramparca-51-bolum-gulseren-ve-cihan-evleniyor-detaylar-397252432071
В уреченият ден Джихан изпраща Дилара на летището. Горчивината и разочарованието от бившата му съпруга са минало. Бизнесменът дори се разплаква на сбогуване.

В същото време Гюлсерен се готви за най-романтичния ден в живота си. Дъщерите й са до нея и се държат като типични шаферки. Момичетата дори вече не враждуват.
tvoyat moy jivot 3

tvoyat moy jivit 2

paramparca-51-bolum-gulseren-cihan-evleniyor
Влюбените от „Твоят мой живот” сядат на обредната маса. Свидетели са техните ангели-хранители – адвокат Йълдъръм и Дерия. Джихан и Гюлсерен се обявени за съпрузи, без да подозират, че до тях приближават мрачни сенки.
paramparca-51-bolum-gulseren-ve-cihan-evleniyor-detaylar-197241734248

tvoyat moy jivot

paramparca-51-bolum-gulseren-ve-cihan-evleniyor-detaylar-553965814412
Дилара не се качва на самолета, опитва да спаси бившия си. Старият му враг се е отказал да мъсти, но вече е късно.
paramparca

tvoyat moy jivot 5
paramparca-dugun-kana-mi-bulanacak-51-bolum
Наемник и един разярен бивш са въоръжени и решени да пролеят кръв. Проехтява куршум. В новия епизод на „Твоят мой живот” се разбира, че нито Озан, нито Джихан са ранени – Гюлсерен става жертва в най-мечтания си ден.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!