You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Пренесете Африка у дома: Как да преобразим дома си?

Пренесете Африка у дома: Как да преобразим дома си?

Мечтаете за екзотиката на Африка? Ето как може да я постигнете

Африканският стил чудесно се вписва в съвременния интериор, на който залага почти всеки модерен дом. Ако си мечтаете за мистиката и екзотиката на черния континент, не е нужно да се лишавате от любимите мебели и обзавеждате и да заживеете в шатра.

Мечтаете за Африка? Пренесете я в дома си
Мечтаете за Африка? Пренесете я в дома си

Можете да пренесете Африка в дома си и без да се вдъхновявате единствено от живота в пустинята. Просто сменете някои цветове и ще се чувствате така, сякаш сте попаднали в един различен свят. Или различен континент.

Една от ценностите на африканския етно стил е използването на наситени цветове, извити форми и необичайна текстура, които създават усещане за реалност и вълшебство.

afrika interior 4

Важен детайл са естествени материали — дърво, керамика, корк, кожа, бамбук и ротанг. За да се създаде атмосфера на пустинно сафари, или дом насред саваната, ще имате нужда от лампи, декоративни възглавници, одеяла и дори мебели с рисунки или тапицирани с десени от кожа на диви животни, разбира се имитация на диви животни.

afrika interior 2

Маските на стените придават специална атмосфера и неповторимо усещане: Те създават усещането и за ритъм, характерен само за най-горещия континент. Използвайте жълто, червено, оранжево, кафяво и други топли цветове, които символизират горещата климат на континента. Потърсете вдъхновение от пясъците на пустинята, дивата красота на саваната и суровата красота на червените скали. Африка има много лица, а разкривайки всяко от тях в дома си, несъмнено ще изненадате приятно близки и приятели.

afrika interior 6 afrika interior 5

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!