You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Приказки за деца на български — най-добрите подаръци

Приказки за деца на български — най-добрите подаръци

Приказки за деца на български — най-добрите подаръци

Приказките са най-прекрасния начин детето да опознае света. Хванало за ръка вълшебните си приятели от страниците на книгите, то самото ще потъне в един приказен свят и ще научи важни житейски уроци, без наистина да трябва да се сблъска с тях. А персонализираните книжки с приказки са най-добрия начин това да се случи.

Вдъхновяващата история за дете и магьосница, която поставя вашето дете пред различни предизвикателства и се справя успешно с тях, може да запали любов към четенето и у най-трудните деца. Поднесени по достъпен и вълнуващ начин, тези приказни истории ще му дадат ценни поуки и насоки в живота.

Детските книжки с приказки - най-добрият подарък
Детските книжки с приказки – най-добрият подарък

Замислена като приказки за лека нощ, тази книга се превръща в нещо още по-забавно. Тук си дават среща любими персонажи, които заедно с вашето момченце или момиченце, преминават различни изпитания и решават сложни загадки, докато стигнат до края на едно вълнуващо приключение.

Създадени за деца от 2 до 12 години, написани на достъпен и разбираем език, тези детски книжки с приказки са подходящи за всяко момче и момиче.

Сред многообразието от приказки за деца на български, тези ще се откроят не само защото са написани специално за вашето дете, но и защото са забавни, интересни и посветени именно на него. И са прекрасен начин да въведете детето в света на книгите и приказните истории.

Може да поръчате тези бутикови книги за деца в размер А4 и А5. Освен това те ще пристигнат оформени с красиви цветни илюстрации, за радост на най-малките.

Не се притеснявайте, че книгата не е подходяща за малчугани. Всъщност, тези детски приказки за малки деца са подходящи и за малчугани на 2–3 години. С красивите илюстрации на Юлия Юлфие, те поднасят информацията по весел и достъпен начин.

Можете да поръчате вашите детски книги онлайн, а единственото, което трябва да направите, е да заявите поръчката 1 седмица по-рано, прилагайки името на вашето дете. Също така може да уточните и размера на книгата, в който искате тя да бъде отпечатана. А доставката е напълно безплатна до всяка точка на страната, за още по-голямо удобство на родителите.

Тези истории са страхотна възможност да предадете ценни уроци на вашето дете. Дори и в бъдеще да не сте до него, ще можете да му оставите скъп спомен за тези моменти.

Персоналните приказки за деца, са страхотен подарък и по друга причина–те будят интереса на децата, които не обичат да четат. Със сигурност вашето дете ще прояви по-голям интерес към книга, в която самото то е главен герой. И ще я прочете с по-голям интерес от всяка друга.

Написана на достъпен език, с интересни илюстрации, с много вълнуващи приключения и забавни загадки, „Мистерията на твоето име” е най-добрата изненада, която да поднесете. Ако търсите детски книжки, които да са забавни, поучителни, полезни, интересни, а в същото време помагат за развитие на детското въображение, то тези детски книжки с приказки са точно за вас.

Зарадвайте вашето дете и неговите приятели с този скъп подарък, който ще остане специален за всяко от тях. Впуснете се и вие с тях в приключенско пътешествие и научете заедно с тях важни житейски уроци.
Още информация може да намерите на фейсбук страницата: http://facebook.com/personalbook

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!