You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Приказна феерия за 24 май (Снимки от балове 2017)

Приказна феерия за 24 май (Снимки от балове 2017)

За 24 май истинска феерия от красиви рокли и модели заляха България

24 май се превърна в истински празник и то не само за децата. В деня на славянската писменост и култура, България изпрати златните си абитуриенти. В този ден всяко момиче се превърна в красива принцеса. А снимките от балове 2017 предизвикаха истински фурор в мрежата.

Балове 2017: Красивите деца на България станаха сензация на Балканите
Балове 2017: Красивите деца на България станаха сензация на Балканите

От Русе до Сандански и от Смолян до Видин, българските момичета показаха чар, красота и ум. Много от тях почетоха и традициите, избирайки прекрасни носии за празника. А други предпочетоха да се въплътят в принцеси от приказките.

С почит към традициите
С почит към традициите

Едни от най-добрите български дизайнери посветиха времето и вниманието си на това да сътворят перфектните модели за родните абитуриентки. И с гордост можем да кажем, че творенията им по нищо не отстъпват на тези на световноизвестни топ дизайнери като Валентино, Версаче, Лагерфелд и други, чиито творения видяхме на фестивала в Кан.

Стилни и красиви
Стилни и красиви

При все това българските зрелостнички тази година привлякоха много по-голямо внимание от звездите във Франция. А популярността на балните шествия премина границите на страната и предизвика фурор дори в съседните Румъния и Македония. Как и защо българските балове се превърнаха в балкански феномен и защо всички говорят с възхищение за родните зрелостници, вижте в галерията по-долу.

Истински принцеси
Истински принцеси

А ние пожелаваме успех на нашите абитуриенти и нека ни дават още по-големи поводи за гордост.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!