You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Принцеса Амира – красива и метежна като Арабска пролет

Принцеса Амира – красива и метежна като Арабска пролет

Амира Ал Тавел притежава екзотична красота и безупречен стил

33-годишната Амира от Саудитска Арабия привлече вниманието на обществеността със своята неповторима екзотична красота и безупречния си стил. Тя редовно се занимава с хуманитарни дейности и благотворителност.
Принцеса Амира Ал Талил
Амира Ал Тавел се отличава с дълга черна коса, съвършен грим, подчертаващ нейните плътни устни и големи очи. В облеклото си тя залага на дълги тоалети, комбинирани с впечатляващи и скъпи бижута. Също като херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, тя обича да носи атрактивни шапки. Мнозина твърдят, че тя е най-привлекателната принцеса и че няма жена в нито един кралски двор, която може да се мери с нея.
Принцеса Амира Ал Талил
Амира е настроена бунтарски по отношение на затворените дрехи, които носят повечето дами в нейната страна. Тя е отхвърлила традиционния стил и се носи като холивудска персона. Мъжете не й симпатизират особено заради възгледите й, защото тя се опитва да работи и в защита на правата на саудитските жени по света.
Амира вече се очертава като модна икона и последователките й следват плътно приумиците й, които са изключително елегантни. Няма дизайнер, който да успее да открие грешки във визията й, категорични са експерти. Амира знае как да подчертава вълнуващата си очарователност и не се притеснява да разчупва табута.

Принцеса Амира Ал Талил

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!