You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Принцеса Шарлот: Само на 1 годинка, а вече е звезда

Принцеса Шарлот: Само на 1 годинка, а вече е звезда

Принцеса Шарлот е само на 1 годинка, а вече е най-голямата звезда на Англия

Тя е само на 1 година и един месец, но е най-голямата звезда в Англия. И е най-обичаното малко момиченце в кралството. Дъщерята на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън — принцеса Шарлот е само на 1 годинка, но е по-популярна дори от кралицата.

Принцеса Шарлот - най-малката голяма звезда на Англия
Принцеса Шарлот – най-малката голяма звезда на Англия

Още с раждането си, малката госпожица се превърна в легенда и то по-голяма и от Хари Потър. А причината е проста — тя е първата претендентка за трона, която се е раждала в семейството, от 50 години насам.

charli 2

Малкият принц Джордж несъмнено е любимец на британците и те с интерес наблюдават как расте бъдещия крал на страната. Шарлот Елизабет Даяна обаче е най-голямата звезда, която е греела в кралската фамилия, откакто си отиде покойната й баба принцеса Даяна.

charli 3

Момиченцето, което проплака на 2 май 2015 година в клиниката „Сейнт Мери“ в Лондон, е четвърта в линията за наследяването на трона. Освен това е първата принцеса от 50 години насам, която се е раждала в семейството на престолонаследника и която има право да наследи престола.

 

Неслучайно нейния дебют бе проследен от милиарди хора по цял свят. По случай юбилейните тържества на кралица Елизабет в събота, принцеса Шарлот направи дебюта си като член на кралското семейство и заедно с брат си принц Джордж зае почетно място на кралския балкон.

 

Удобно сгушена в прегръдките на майка си, чаровницата дори помаха благосклонно на тълпите. Бурният им отклик обаче доста я стресна, тъй като тя побърза да се сгуши в обятията на Кейт.

 

Преди дни херцогинята на Кеймбридж сподели, че дъщеря й има изключително силен темперамент, който самата тя трудно успява да обуздае.

charli 8

Поданиците пък с интерес наблюдават любимата си принцеса как пораства.

 

Несъмнено Англия очаква наистина много от внучката на принцеса Даяна.

 

А дали малкото момиченце ще отговори на очакванията им, тепърва ще стане ясно.

charli 11

Факт е обаче, че макар и само на 1 годинка, тя вече е по-голяма звезда дори от брат си. Доста тежък товар дори за една принцеса.

 

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!