You are here
Home > Здраве и красота > Прост „коктейл” със зехтин и лимон прочиства черния дроб и връща младостта

Прост „коктейл” със зехтин и лимон прочиства черния дроб и връща младостта

От здравето на черния дроб зависи здравето на цялото тяло, енергията и дори самочувствието на човек

Най-доброто средство за превенция на здравето на черния дроб е ежедневното прочистване, защото здравият черен дроб гарантира жизненост, енергия, добър външен вид и настроение.
Този орган играе важна роля в процеса на възстановяване на кръвта, помага за укрепване и стимулиране на храносмилането и премахва всички токсини от организма. За да остане здрав се нуждае от ежедневното прочистване. Не, нямате нужда от скъпи медицински препарати, а две прости съставки от местния хранителен магазин.
Изсипете една супена лъжица зехтин и една чаена лъжичка лимонов сок в чаша и всяка сутрин на гладно се черпете с този „коктейл” преди закуска.
Рецепта за черен дроб със зехтин и лимон
Ако тялото ви е склонно да задържа водата или ако се чувствате подути, с тази напитка ще усетите чувствителна разлика само след един месец. Вашият външен вид ще се подобри, тъмните кръгове под очите ще изчезнат, кожата ви ще стане свежа – с думи прости: Ще се подмладите. Функциите на червата ще се подобрят, за да забравите проблемите със стомаха. Ще се почувствате здрави и енергични както когато бяхте тийнейджъри.

Зехтинът, съхранен при стайна температура, прочиства черния дроб и жлъчката, което значително облекчава храносмилането. Лимонът от своя страна е отличен източник на витамин „С“ и ефективно почиства кръвоносните съдове от натрупвания на холестерол.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!