You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Райън Гослинг: Последният романтичен герой на Холивуд

Райън Гослинг: Последният романтичен герой на Холивуд

Райън Гослинг не е красавец, не е суетен, не е предвидим –това са само три от причините да не можеш да му устоиш

И тъкмо когато си мислехме, че красивите любовни истории и герои останаха в Златните години на Холивуд, Райън Гослинг излезе на голяма сцена…

Понякога оставаме с впечатление, че прекрасните мъже са хубав спомен от старите ленти. Силните, но романтични герои са заменени от екшън-герои или момчета с емоционални проблеми и деликатна визия. Надежда обаче има, момичета!

Познавате го отдавна, израсна пред очите ви – един тийн идол се превърна във вълнуващ младеж, а след това – в отдаден съпруг и баща. Междувременно обаче създаде куп интересни роли и дори ни накара отново да мечтаем.

Райън Гослинг е поредният скъп подарък от Канада за Съединените щати. Син на мормони-мисионери, племенник на имитатор на Елвис и звезда от първия сезон на „Клубът на Мики Маус” – от него е можело да стане всичко. И той, в интерес на истината, опитва да го направи…За малко да стане част от Backstreet Boys, ходил на балет като дете, свири страхотно джаз, ремонтира коли, занимава се с приложни изкуства и дори обича да плете. В същото време помага да се изгради манастир след бедствието Катрина и живее на палатка в пълно усамотение цели два месеца. Има рядък талант да остава близък с бившите и цени качествата им, но боготвори майката на децата си.

Сандра Бълок


С едно то любимите момичета на Америка ги свързва кратък, но красив роман. Участват заедно в Murder by Numbers. Той е едва на 21 години, тя – с цели 16 повече. Искрата между тях пламва по време на единствената им съвместна сцена, когато героят на Гослинг опитва да съблазни нейната героиня. Тя е очарована от импровизацията му, той – от нея. Историята им приключва след година, но винаги е повод да си спомнят с добро един за друг.

„Тетрадката” – една много, много специална история

Филмът по романа на Никълъс Спаркс е от онези, които ще издържат на изпитанието на времето и ще обичат поколения зрители. Не знаем дали Райън Гослинг го е предполагал, но бил решен да получи на всяка цена ролята на Ноа.

„Режисьорът ми каза, че не съм нито красив, нито готин, а просто обикновен.“ – след това обаче променил мнението си. И Слава Богу!

Лентата се превръща в хит, актьорът сам написва „Тетратката”, от която героят му чете и не спира да дразни партньорката си. След края на снимките обаче разбират какво ги е побърквало един в друг…Създават връзка по-романтична и красива от тази на героите им, твърди той. Двамата се сгодяват и изкарват няколко хубави години заедно, но пътищата им се разделят.

За тези две жени в живота си е повече от ласкав: „Имах за гаджета две от най-свестните жени, които съм срещал в живота си. Не съм срещал други като тях и те все още са ми големи приятелки.“

Най-горещият ерген на Холивуд

„Тетрадката” му носи имидж на романтик и това го слага начело на всички класации за горещи момчета. Той обаче мъдро обобщава – „Не съм такъв. Просто умея да слушам жените”. По това време му преписват множество романи – дори и с Блейк Лайвли, което обяснява какво не могат да разделят все още с Райън Рейнолдс.

Всичко за Ева

„Мястото отвъд дърветата” не обогати кой знае колко творческата му биография, но го срещна с Нея. Райън Гослинг се влюби в поредна екранна партньорка, но чувствата ги свързаха завинаги.

Двамата свиха семейно гнездо, ожениха се и създадоха две деца, но за всичките им щастливи вълнения научаваме късно. Той е изключително ревнив към личното си пространство и не е от звездите, които о ще позират с Есмералда и Амада по светски издания. За майка им обаче е повече от щедър на признание. На въпроса каква е идеалната жена за него, отвръща: „Да е Ева Мендес. Нищо друго не търся в една жена.“

Най-красивото му признание е от тази година. На сцената, със „Златен глобус” в ръка той благодари най-вече на жена си:

„Докато пеех и танцувах, и свирих на пиано, и преживявах едно от най-прекрасните усещания, които съм имал на снимачната площадка, дамата на моето сърце се грижеше за дъщеря ни Есмералда, докато е бременна с второто ни дете и се опитва да помогне на брат си да победи в битката с рака. Ако тя не се беше заела сама с всичко това, за да мога аз да участвам в този филм, със сигурност сега някой друг щеше да седи тук. Така че, скъпа моя, благодаря ти“.

Ах, тази Ема

И ако в живота Райън Гослинг е рицар, какъв ли е на снимачната площадка. Още никоя не се е оплакала, но със сигурност две дами ще го помнят до сетен дъх.

Бритни Спиърс смело върви към средна възраст и е майка на две деца. Тя обаче помни Райън от времето, когато е бил симпатично момченце. Двамата са играли на бутилка и точно той е пакостникът, който й разказал какво се случва „между птичките и пчеличките”.

Не така романтични, но невероятни неща има да разказва Ема Стоун. Тя снима с не го не един, а цели три филма. След „Оглупели от любов” и „Гангстерски отдел”, славният тандем направи La La Land, който ги позлати първо в боксофисите, а след това и на престижните награди.


Ема Стоун и Райън Гослинг са снимали романтични, драматични, опасни и дори смешни сцени. Заедно оставиха дори отпечатъците си на Алеята на славата. Когато питат какво е усещането да работят заедно, той казва за нея, че е най-добрата, а тя– че той е находката на живота й!
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!