You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Рашми Десаи и Нандиш Сандху: Любов като от сериал

Рашми Десаи и Нандиш Сандху: Любов като от сериал

Рашми Десаи и Нандиш Сандху са любимци на зрителите, но животът им далеч не е приказка

Рашми Десаи и Нандиш Сандху - една любовна история достойна за Боливуд
Рашми Десаи и Нандиш Сандху – една любовна история достойна за Боливуд

Рашми Десаи и Нандиш Сандху са любимите звезди на Индия. Млади, красиви, известни. Животът им обаче е белязан от куп изпитания, а любовната им история е достойна да бъде въплътена в боливудски сериал.

Всичко започва като най-обикновена любовна история. Двамата се срещат на снимачната площадка на известния индийски сериал „Моята карма“ /Uttaran/. Рашми играе злодейката Тапася, а Нандиш—измаменият Вийр, влюбен в най-добрата й приятелка, който неочаквано се оказва женен за нея.

rasmi 78

На екран любовната им история преживява пълен провал, а кармата сякаш ги сполита и в живота. От екипа разкриват, че когато се срещнали се намразили от пръв поглед. Влезли в кожите на своите герои, те започнали да пренасят техните емоции и в живота. Малко по малко обаче отношенията им се променили и станали изключително добри приятели. Приятелските отношения бързо преминали в нещо по-сериозно—дотолкова, че Нандиш зарязва приятелката си Аарадхана Упал, за да се ожени за Рашми Десаи.

Двамата сключват брак на 12 февруари 2012 година, изненадвайки много свои близки и приятели. Някои от тях дори казват, че двамата са като деня и нощта—изобщо не са един за друг.

rashmi 2314

„Нандиш е изключителен домошар, обича дома и семейството, грижовен е и невероятно покровителствено. Докато Рашми е като свободен дух—обича шумните партита, забавленията, непостоянна е—просто бракът им беше обречен“, споделят приятели на Нандиш Сандху в социалните мрежи. Напук на всички, те оборват тези твърдения и се женят. Сватбата е изключително пищна и красива, а животът на младоженците изглежда като приказка.

rashmi 23

Раздялата настъпва през 2013 година и е повод за огромно изумление от страна на феновете им. Рашми Десаи и Нандиш Сандху имат стабилен брак, изглеждат невероятно щастливи, но се оказва, те това е само привидно. Двамата подават молба за развод през 2014, но съдията им дава шест месеца, за да преосмислят решението си. Малко след това идва и поканата на участие в индийския вариант на „Денсинг старс“ — Nach Baliye, който ги кара да преосмислят отношенията си и да се опитат да се съберат отново.

rashmi 267

За първи път в шоуто Рашми Десаи говори и за най-голямата лична трагедия—загубата на детето им. Актрисата признава, че е преживяла спонтанен аборт, който е бил основната причина бракът им да започне да пропада.rashmi 67

„Битките са част от всяка връзка. Не може отношенията ни да бъдат съвършени, винаги има разногласия. Важното е да се работи върху изглаждането им“, споделя още актрисата.

Рашми Десаи и Нандиш Сандху споделят, че танцовото шоу им е дало възможност да преосмислят отношенията си. И да си дадат втори шанс.

„Ние никога не бяхме говорили за различията помежду си. А сега най-накрая споделяхме откровено онова, което ни тежи. Споделихме за жертвите и компромисите, които сме правили. Много неща осъзнахме за другия“, споделят и двамата.rasmi 21

Рашми не крие, че неодобрението на приятелите на Нандиш я дразни. „Госпожа Десаи няма проблем с това, но госпожа Сандху определено има“, допълва още тя. Нандиш обаче й отговаря „Това е нещо, над което нямам власт и не мога да променя“, давайки й да разбере, че по този проблем определено ще остане помежду им нерешен.

rashmi 23

И докато двамата все пак предпочитат да не излагат личния си живот пред прожекторите, то с охота говорят за работата си в „Моята карма“. „Нандиш е изключителен професионалист. С огромно удоволствие работих с него“, споделя актрисата.

nandish-rashmi

„Той ме оставяше да импровизирам, помагаше ми да вляза в образа на Тапася, а после ме насочваше с изключително точни съвети и препоръки. Просто е най-добрия партньор, с когото съм работила. Нямам търпение да работим заедно отново“, не крие възторга си Рашми.rashmi 456

Съпругът й също не пести комплименти по неин адрес. „Тя е изключителна актриса. И толкова живо предава характерите на своите героини, че моментално забравям, че е друг човек, когато трябва да играя с нея“, споделя Нандиш Сандху.rashmi 67

След големите сътресения в брака им, двамата решиха да си дадат втори шанс и да се оженят втори път. Дали драмата на героите им от „Моята карма“, отново ще ги застигне в живота? Предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!