You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Разваляне на родово проклятие: Как се вдига тежка клетва?

Разваляне на родово проклятие: Как се вдига тежка клетва?

Родовото проклятие може и род да затрие, но може да се махне

За да премахнете родово проклятие не е нужно да ходите чак до Божи гроб. Силна вяра в Бог, посещение в църквата и правилно четене на Киприянови и Василиеви молитви най-често помагат на хората в нужда. В същото време всякакви врачки и баячки, че знаят единствения начин да се развали подобна тежка орис. В действителност обаче могат да влошат повече положението, вместо да помогнат.

Един от начините за разваляне на родово проклятие е описан в книгата „Стопанката на Господ“ на Розмари де Мео. Авторката разказва историята на семейство, което е сполетяно от родово проклятие. По съвет на една от възрастните жени, те откриват кой от предците е съгрешил и се свързват със семействата на жертвите, които опрощават греховете му, спасявайки потомците.

Разваляне на родово проклятие сн. Pixabay
Разваляне на родово проклятие сн. Pixabay

Невинаги обаче е възможно да се стигне до първоизточника. Затова пък има начин да се махне клетвата, или най-малко да се прехвърли върху друг предмет.

Разваляне на клетва според народни поверия

Според народните вярвания и поверия, клетва може да се привърже към дърво, камък или нож.

Това е един от начините да се отървете от нея. Връзвате един червен конец на кръста си и преспивате три дни с него. След това го режете с ножица, взимате един камък или нож и отивате на пусто място, далеч от всяко обитаемо място. Там връзвате камъка и наричате:

„Всяка клетва, престъпление и грях, извършени от мен, предците ми и моето семейство, да паднат върху този камък и на камък да станат. Както връзвам този конец сега, така и клетвите да се привържат към този камък, а силата им да падне от рода ни“. Повтаряте думите три пъти, след което хвърляте камъка и си тръгвате. Не се обръщате назад.

Същото се прави с ножа или дървото. Ако обаче сте прехвърлили клетвата върху дърво, задължително преди това поръсете със светена вода с кръг около него. Така негативната енергия, която ще погълне дървото, няма да се прехвърли върху останалите.

Друг вариант за разваляне на родова клетва е да се замеси хляб без мая, без яйца, без мляко, да се занесе на гроба на най-стария член на рода и да се разчупи над него. Чете се Василиева или Киприянова молитва, а покойния се моли да свали клетвата от плещите на потомците. Питата се оставя там, както и едно шише с вода. При тръгване, всички събрали се измиват и казват, че както се измиват с водата, така отмиват и клетвите от себе си.

Третият вариант, който описва Розмари де Мео в книгата „Стопанката на Господ“ е да се потърси виновния в рода, заради който е хвърлена клетвата, да се потърсят жертвите на грешника и да се измоли прошка от тях (Подробности вижте в книгата).

Разваляне на клетва с медитация

В действителност, това не е точно разваляне на клетва, а по-скоро пречистване на съзнанието. В някои случаи, хора, които имат твърде много житейски проблеми, но не са способни, или не знаят как да се справят с тях, търсят помощ от врачки, баячки и гадатели със съмнителна репутация. В повечето случаи става въпрос просто за промяна на емоционалната нагласа, за да се промени и житейската ситуация.

Запалете една свещ — бяла и седнете пред нея. Концентрирайте се върху пламъка и се отпуснете. Успокойте дишането си. Вдишвайте бавно и издишвайте. Вдишвайте и издишвайте. Вдишвайте и издишвайте, докато не усетите, че умът и съзнанието ви се изпразват и се чувствате леки и свободни.

Представете си едно голямо поле. Вие сте в центъра на полето, а зад вас са вашите родители. Зад вашите родители са техните родители, зад тях техните родители и т. нат, докато стигнете до основателите на рода си. Не е нужно визуално да си представяте лица и хора, а просто да си представите, че предците ви се нареждат зад вас.

Когато нареждането престане, използвайте вътрешното си зрение, за да видите къде има черни петна в родовото дърво и къде има празни дупки. Вслушайте се във вътрешния си глас и мислено изчистете тъмните петна, където ги виждате. Там, където усещате, че липсват хора постъпете по същия начин — поставете липсващите мъже или жени.

През цялото време вдишвайте и издишвайте. Останете със затворени очи и продължете родовата медитация, докато усетите, че цялата верига е плътно завършена и свързана. Накрая, точно преди да излезете от медитативно състояние, три пъти си повторете наум: „Освобождавам се от всички негативни енергии, лоши мисли и злополучия, като ги оставям в миналото зад мен“. Бройте от 10 до 1 и отворете очи.

Техниката е изключително ефективна, когато се усещате в криза. Или чувствате, че застоят се отразява на цялото ви семейство и по някакъв начин е свързан именно с него.

Разваляне на родово проклятие в църква

Църковните тайнства при разваляне на клетви и магии са познати най-добре на свещениците, така че ще се въздържа да давам описания на конкретните ритуали. Все пак ще ви кажа, че е добре да потърсите свещеник, който се е сблъсквал с такива проблеми. А не най-близкия до вас божи служител, който може и да ви анатемоса с упреци, че вярвате в дяволски неща. И съответно да ви изгони.

Най-често се четат Киприянови молитви, като преди това се спазва, три или петдневен пост. Ритуалът се извършва от свещеника, най-често в присъствието на молещия се. То бива съпроводено и с изповед за преживените страдания, а също и с молитва, която се чете на молителя, а след това се повтаря и от молителя.

loading...

One thought on “Разваляне на родово проклятие: Как се вдига тежка клетва?

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!