You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Анджали е отвлечена, Роли попада на следа

Ритъмът на мечтите: Анджали е отвлечена, Роли попада на следа

Приключенията на Роли и Симар в Ритъмът на мечтите стават все по-невероятни

Роли и Симар се впускат в поредното си приключение в Ритъмът на мечтите. Докато сестрите са извън дома си и търсят начин да си върнат предишния живот, Куши, Ума и Пари се борят за ключовете на дома. И буквално побъркват всички с номерата си.

Роли се връща и е принудена да изтърпи поредните клюки, че държи да е стопанка на къщата и затова се е прибрала толкова рано. Междувременно Викрант порицава Симар за срещата й със сестра й, като й забранява да напуска повече Ахмедабад.

След 2 години отсъствие, неочаквано в дома на Викрант и Савита се появява и брат му Картик. Симар научава, че той никога не е виждал снаха си, но се оказва, че по-малкия брат всъщност крие доста тайни…

Обратно в Индия, Роли трябва да се бори с цялото си семейство, за да забави сватбата. Суджата, Пари и Мано правят всичко възможно, за да организират сватбата на Прем и Сураби по-рано. В желанието си да освободи сестра си от пленничеството й, Роли се свърза с Адити и се среща с нея пред дома на Сунайна в Мероли. От нея научава, че всъщност момичето не е починало при пътна катастрофа, а е било убито.

Двете проникват в имението, а Роли намира стар дневник, който е принадлежал на жената. С огромни усилия успява да го опази от Динеш – служител в къщата, който по нареждане на Кардик я преследва и иска да й го отнеме.

Момичетата успяват да избягат, но дневника се оказва празен. Адити случайно го залива с вода и разбират, че е бил попълнен с невидимо мастило.

Следващите епизоди на Ритъмът на мечтите обаче се оказват още по-напрегнати…

Анджали изчезва и когато Роли се прибира у дома, получава обаждане от непознат номер. На телефона е Кардик, който я заплашва, че ще се случи нещо много лошо на племенницата й, както и на други от семейството, ако не му предаде дневника на Сунайна.

Междувременно Роли е успяла да го прочете и е потресена. Оказва се, че момичето е разследвало известната болница „Навиджан“ в която пациенти са подложени на тормоз.

Симар също чува разговора им и е ужасно притеснена за семейството си. Не може обаче да каже нищо, тъй като Кардик я заплашва, че ще разкрие самоличността й.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Роли успява да се свърже със сестра си, след като признава на Адити, че тя е жива и се представя за Сунайна, както и за случилото се две години по-рано. Разказва й при какви обстоятелства е държана в Ахмедабад и получава номера й. Тя разкрива на Симар за болницата и плана на Баравадж да оженят Прем отново. С болка в сърцето си, Симар приема новината за годежа и настоява пред сестра си, да прави каквото е необходимо, за да е спокойно семейството. Роли съдейства на Сураби, за да се сближи с Прем, но изключително тежко приема факта, че той може да бъде с друга жена.

По същото врем Кардик най-накрая получава дневника, но открива, че е празен. Той отвлича Анджали, като наказание за Роли. Уплашена, младата жена го съветва, да намокри дневника, за да го прочете. На другия ден, Анджали е върната на Баравадж.

roli

Ужасената Симар научава от сестра си за отвличането и завръщането на Анджали, като също започва да издирва подробности за Сунайна. Оказва се обаче, че дори в спалнята на Викрант няма нейна снимка, което я озадачава.

Междувременно, всеобщата любимка на зрителите на Ритъмът на мечтите – Куши, започва да подозира, че Роли крие страшна тайна…

Тя дори се надява, ако я разобличи, да получи ключовете на дома и да се разполага със семейните финанси. И ако в дома на Баравадж не е достатъчна бъркотия, след посещението на д-р Анураг, хаосът става пълен. Той трябва да замине в Америка, заради което се налага Джанви и Нирван да останат при тях.

angali

Семейството вика свещеник, за да организират сватбата на Прем и Сураби, а Роли използва цялата си хитрост и изобретателност, за да отложи венчавката. В крайна сметка успява да забави събитието, но не и да накара близките си да я отменят. Принудена да импровизира, тя симулира, че е болна и настоява пред Сид да я заведе в клиника „Навдживан“. Убедена е, че там се крие отговорът на загадката.

Когато обаче се обажда на Симар, за да й каже къде се намира, връзката прекъсва и двете сестри остават разделени и безпомощни една от друга…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!