You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Арестуват Матаджи за убийство!

Ритъмът на мечтите: Арестуват Матаджи за убийство!

Разкритията на Шоба в Ритъмът на мечтите шокират всички

Смразяващите разкрития, които Шоба прави, хвърлят огромна сянка в Ритъмът на мечтите. Тя кара Матаджи да разкаже историята, която е свързана със смъртта на сина й и разрива между двете семейства. Възрастната жена е принудена да признае, че в миналото между бащата на Прем и сина на Шоба е имало силно приятелство. То обаче е разрушено, когато двамата се влюбват в една и съща жена, а наследникът на Шоба, посяга на снаха й.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Разкритията смразяват цялото семейство, а Шоба отхвърля обвиненията. Тя твърди, че Матаджи е убила сина й, както и че е отвлякла детето му — Прем. Последният удар се оказва съкрушителен за младия мъж. Съсипан от мъка той напуска имението, като не казва на никого къде отива.

Матаджи се влошава и една не получава разрив на сърцето, докато слуша останалата част от историята. Внучката на Шоба разкрива, че е отвлякла Роли от болницата и я държала заключена в имението, за да си отмъсти на Баравадж. След това бива подаден сигнал до полицията за убийство. Полицаят слага белезниците на ръцете на Матаджи и се налага да я арестува.

Неочакваната намеса на Прем предотвратява ареста на Матаджи. Той обаче не може да прости на семейството си разкритието, че не е техен. Пред Симар признава, че всичко се е променило и животът му вече не е същият. Опитът на Сидхант и Роли да го окуражат само още повече го наранява.

shoba

Същото се случва с родителите му, които се опитват да го успокоят. Те са отхвърлени от него, а Джанви ловко използва ситуацията, за да всее още повече раздор. Опитите на Роли да я изхвърли от дома й, заедно с Шоба се увенчават с неуспех. Двете със Симар са ужасно притеснени заради това, че манипулират Прем.

Джанви и Шоба се заричат, че ще накарат всички Баравадж да си платят за преживените болки и страдания и решават да използват Прем за тази цел. Баба му се влошава, след като вижда как те го измъчват. Ще се променят ли съдбите на героите в Ритъмът на мечтите? Ще си простят ли Шоба и Матаджи? Развръзката предстои.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!