You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Барадвадж прогонват Куши, Веру планира брак с Роли

Ритъмът на мечтите: Барадвадж прогонват Куши, Веру планира брак с Роли

В Ритъмът на мечтите, семейството на Роли се отказва от нея, Нейна се обяснява на Сид

Сид и Роли провалят брака си заради всеотдайността на момичето към семейство Баравадж, а Нейна планира да се обясни в любов на шефа си в Ритъмът на мечтите. Веру пък планира сватба с Роли и дори Куши не успява да го спре.

ritymyt-na-mechtite-sasural-sImar-ka-5

Фамилията прогонва злодейката от дома си, а Веру обявява пред всички, че планира брак с Роли. Той се опитва да изгони семейството, но е умилостивен от годеницата си, която успява да го убеди да не закача близките й.

Куши се опитва да отнеме детето на Прем и Симар, но в документите, които е подписала ясно се вижда, че е прехвърлила дори правата върху детето на Симар. Майката е щастлива, но и натъжена, тъй като знае какво е струвало на сестра й всичко това.

Изпитанията за Роли в Ритъмът на мечтите продължават. Веру настоява за брак, въпреки развода на Сид и Роли не е финализиран. Трудностите тепърва предстоят и за Куши – тя намира убежище в бара на Чада, който й обещава помощ, ако се върне да танцува за него.

Злодейката се опитва да разкрие пред Веру, че само е използван и твърди, че Роли иска просто да върне имуществото на семейството си. Той обаче не й вярва и тя осъзнава, че е била измамена и изместена от сърцето му.

Роли се опитва да прехвърли собствеността обратно на семейството, преди да е въвлечена в принудителен брак, но търпи неуспехи. Веру е непреклонен и държи да стане негова съпруга. Младата жена споделя за желанието му със Симар и Мано, но и те не успяват да намерят начин, за да й помогнат.

Случайно научавайки за срещата между Куши и Веру, Роли използва ситуацията, за да го накара да й прехвърли богатството на Барадвадж, като доказателство, че я обича. Междувременно семейството я отхвърля и осъждат строго Симар, че се среща със сестра си.

Нейна пък подтиквана от Сид му признава, че е влюбена. В деня на партито, на конференцията, тя решава да му разкрие и че го обича.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!